Nederlands

Kies jouw taal

logistiek techniek

Material handler vacatures

Ben je thuis in de wereld van high-tech en op zoek naar een nieuwe uitdaging als material handler? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan material handler vacatures online staan. Bij Trinamics zijn we altijd op zoek naar technisch talent, gecombineerd met een logistiek en praktisch inzicht. Op deze pagina leggen we je graag uit wat de functie precies inhoudt, wat er van je verwacht wordt en wat de arbeidsvoorwaarden normaal gesproken zijn.

Wil je liever direct een kijkje nemen bij de vacatures en/of solliciteren? Bekijk dan hieronder de Material handler vacatures.

Bekijk hier onze Material handler vacatures

Een greep uit onze Material handler vacatures

Material Handler Day Shift

Logistiek / Supply Chain Starter Noord-Brabant 2700,- / 3500,-

Are you an enthusiastic materials handler who wants to take your skills to new heights? Do you have logistics and manufacturing experience and are you ready for a dynamic role in a manufacturing environment?

Logistic / Material Handler (2 or 5 shifts)

High tech industrie Junior Noord-Brabant

Are you a motivated and adaptable individual with a focus on achieving optimal performance in a high-tech setting? If so, the role of a material handler could be the perfect fit for you. The Cleanroom Logistics department is tasked with optimizing the physical and administrative flow of materials, both incoming and outgoing. This crucial role supports the entire production process of cutting-edge machines within a technologically advanced manufacturing environment.

Material Handler (up to €4200)

Logistiek / Supply Chain Medior Noord-Brabant

We are seeking a skilled Material Handler with experience, preferably within a technical company, to join our team in the Eindhoven region. As a Material Handler, you will play a crucial role in ensuring the timely delivery of highly vulnerable parts to both our internal and external customers, maintaining quality, communication, and administrative processes while adhering to compliant procedures.

Logistiek Medewerker

High tech industrie Junior Noord-Brabant 3000,- / 4000,-

Als Material Handler ben je onderdeel van een eigen tussenmagazijn waar geproduceerde goederen (tijdelijk) opgeslagen worden en diverse andere materialen ontvangen worden om daarna verder verwerkt te worden in de verschillende productieafdelingen. 

Logistics/Warehouse Employee

High tech industrie Junior Noord-Brabant 3000,- / 3900,-

The Field Service Supply & Upgrades department of our client is in charge of handling the intake, inspection, cleaning, and delivery of products, along with any associated activities related to field operations.

Wat doet een Material handler?

Een Material handler is verantwoordelijk voor al het inkomende en uitgaande materiaal. In de high-tech bedrijven waar deze functie voorkomt, is dit een belangrijke functie. Samen met je team werk je met de inkomende en uitgaande goederen en zorg je ervoor dat uitgaande goederen op tijd worden aangeleverd. Ook doe je quality control: je kijkt of alle goederen zijn aangeleverd en of de kwaliteit van de goederen in orde is. Daarnaast werk je actief in het logistieke proces en werk je aan verbeteringen en oplossingen die helpen om je werk efficiënter te maken. Dat maakt de functie als Material Handler zo uniek en uitdagend!

In je baan als Material handler heb je te maken met veel verschillende collega’s en andere stakeholders. Producenten, leveranciers, transportbedrijven, engineers: je bent de spil in het logistieke web. Jouw collega’s en de partner van jouw bedrijf vertrouwen op jouw expertise en logistieke inzicht om het hele proces vlot te laten verlopen.

Waar werk je als Material handler?

Er zijn een aantal branches en vakgebieden waar de functie van Material handler toepasbaar is. Voornamelijk is dit in de logistiek/Supply Chain, waar het verantwoordelijk omgaan met inkomende en uitgaande goederen de primaire taak is. Daarnaast is een Material handler vaak te vinden in de (High)Tech industrie. Bedrijven in deze sector werken bijvoorbeeld aan complexe machines en processen waarvoor veel in- en uitgaande goederen vereist zijn. Het is belangrijk dat deze stroom aan goederen op de juiste manier wordt begeleid. Daarnaast vind je Material handlers ook in de automotive, machinebouw, productie en bijvoorbeeld in de lucht- en ruimtevaart.

Wat voor salaris verdient een Material handler?

Jouw arbeidsvoorwaarden als material handler zijn natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Voor sommige functies is ervaring een must en daar ligt het salaris ook wat hoger. Je kunt echter ook zonder ervaring en met de juiste opleiding aan de slag als Material handler bij veel verschillende bedrijven. Het startsalaris voor iemand met een aantal jaar ervaring ligt zo tussen de €2600 en €4000 bruto per maand. Daarbij is het afhankelijk van de hoeveelheid jaren ervaring en bijvoorbeeld ook in welke ploegen je gaat werken. Sommige ploegendiensten verdienen namelijk meer dan anderen.

Bij veel bedrijven die de vacature van Material handler open hebben staan, zijn voldoende mogelijkheden om door te groeien en zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden over het algemeen uitstekend. Wil je graag meer weten over welke arbeidsvoorwaarden gewoonlijk zijn als Material handler? Neem dan contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!

Deze Material handlers gingen je voor

Bij Trinamics hebben we al verschillende Material handlers aan een nieuwe uitdaging geholpen. Zij zitten nu helemaal op hun plek en hebben een baan met een goed salaris, voldoende uitdaging, leuke collega’s en mooie doorgroeimogelijkheden naar meer! Wil je weten hoe zij het vonden om samen te werken met Trinamics of hoe zij hun nieuwe baan ervaren? Lees dan snel onze referenties.

Aan de slag als Material handler?

Ben je na het lezen van deze informatie overtuigd geraakt van een baan als Material handler? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres! Bij ons vind je namelijk verschillende Material handler vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Wij hebben altijd vacatures beschikbaar! We vinden het echter ook belangrijk om te weten wie jij bent en waar je naar op zoek bent. We willen namelijk dat je terecht komt op een plek die bij jou past en die een perfecte match blijkt te zijn. Wil je meer weten over Trinamics of een keer kennismaken met een van onze consultants? Neem dan contact met ons op via onderstaande link, mail ons via info@trinamics.nl of bel via +31 076 548 7373.

Meer informatie aanvragen