Nederlands

Kies jouw taal

techniek detachering bureau

Machinebouw vacature

Bekijk hier het gehele diverse aanbod aan machinebouw vacatures in verschillende technische branches

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan in de machinebouw? Is machines produceren en onderhouden echt jouw ding? Dan zit je bij Trinamics op de juiste plek! Met ons grote en diverse aanbod aan vacatures zit jouw ideale baan er gegarandeerd tussen. Al sinds 2005 zoeken wij de perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Word jij onze volgende match?

Bekijk hier onze monteur machinebouw vacatures

Functieomschrijving machinebouw

Er zijn tal van verschillende machinebouw vacatures. Deze sector is namelijk zeer breed en richt zich vooral op het produceren en onderhouden van machines, voor zowel bedrijven als particulieren. De diversiteit binnen machinebouw vacatures heeft daarnaast ook alles te maken met de vele verschillende machines die geproduceerd worden. Een monteur in de machinebouw houdt zich vooral bezig met het gebruiken van verschillende technieken om machines te bouwen of onderdelen te monteren.

Zoals eerder benoemd, is de machinebouw een zeer breed begrip door de variatie in machines op de wereld. Daarnaast is alles continu in ontwikkeling. Ondanks de diversiteit zijn de werkzaamheden in basis veelal hetzelfde bij iedere machinebouw vacature. Het voordeel hiervan is dat er altijd wel een vacature bij zit die past bij jou. Zo bestaan werkzaamheden in de machinebouw onder andere uit:

  • Bouwen en assembleren van machines;
  • Testen van machines;
  • Het zorgen van de juiste afstelling van de machine.

Wie ben jij?

Trinamics is altijd op zoek naar mensen die de juiste instelling en mentaliteit hebben om alleen of samen te werken aan een project. Je haalt plezier uit je werk en bent zeer collegiaal. Als monteur in de machinebouw is het van groot belang dat jij leergierig bent en zo snel en zo veel mogelijk wil leren over de machines waarmee jij aan de slag gaat

Machinebouw vacatures zijn vaak specifiek gericht op bepaalde machines. Hierdoor heeft iedere vacature zijn eigen vereisten die bij een andere machinebouw vacature weer kunnen verschillen. Denk bijvoorbeeld aan het opleidingsniveau, eventuele ervaring of je beheersing van verschillende talen. Bekijk de vacatures en hun specifieke vereisten op de pagina van de machinebouw vacatures.

Een greep uit onze machinebouw vacatures

Werkplaatsmonteur dagdienst

Machinebouw & Constructie Junior Noord-Brabant

Lijkt het jou gaaf om te sleutelen aan verschillende soorten kleppen van groot tot klein? En vind jij het fijn om samen met je collega’s in de werkplaats technische vraagstukken op te lossen? Dan is deze functie van Monteur Werkplaats iets voor jou. Regio: Breda.

New Product Logistics Engineer

Machinebouw & Constructie Medior Noord-Brabant

As New Product Logistics Engineer you are responsible for the logistics in an New Product Introduction project. In this project you work together with other disciplines on the realization of new products, from the Design phase via Prototype construction to the Pilot series. As the owner of the Engineering Change process you are the linking pin between customer, design team and our organization. Internally you make and coordinate the planning which takes you through the entire company, from Planning to Parts manufacturing, from Purchasing to Assembly. At hiccups you work together with colleagues on solutions to still deliver the product on time.

Onderhoudsmonteur Dagdienst

Machinebouw & Constructie Medior Noord-Brabant

De opdrachtgever is een ambitieus internationaal familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van geavanceerde anorganische materialen. Deze materialen worden gebruikt als katalysatoren in de chemische- en automotive industrie, en als halffabrikaten voor elektronica- en batterijtoepassingen in duurzame energie. Met een ISO9001/14001 gecertificeerde locatie in Uden, waar ongeveer 150 medewerkers werkzaam zijn, zetten we ons volcontinu in met een 5-ploegendienst. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit, resultaatgerichtheid en een sterke focus op kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en klantenservice.  Voor de vestiging in Uden zijn we op zoek naar een proactieve en hands-on Storings- & Onderhoudsmonteur (E/W). Samen met een team van ongeveer 7 collega's voer je dagelijks correctief- en preventief onderhoud uit aan productie- en facilitaire installaties en gebouwen. Hierdoor kunnen we op een doelmatige wijze de beschikbaarheid van installaties, apparatuur en gebouwen garanderen en in goede staat houden. Bestellingen worden verwerkt via ons Q3 onderhouds-systeem. Klantvriendelijkheid zit in jouw genen, je werkt veilig, gestructureerd en ordelijk, en je voelt je op je gemak in een flexibele werkomgeving. Daarnaast maak je deel uit van de consignatiedienst en rapporteer je aan de Facility, Security & Maintenance Manager.

Dit biedt Trinamics jou!

Bij Trinamics doen wij het op onze eigen manier. Het draait bij ons vooral om verbinden van technisch talent met toonaangevende bedrijven. Ook als kandidaten en opdrachtgevers verbonden zijn met elkaar blijven we meekijken. Op deze manier blijf jij groeien en kan er, waar nodig of gewenst, gebruik worden gemaakt van ondersteuning in de vorm van opleidingen en coaching.

Iedere opdracht verdient aandacht. Daarom wordt er keer op keer met een frisse en open blik naar gekeken. De loyaliteit en de sterke betrokkenheid van het Trinamics team zorgen voor de juiste kennis en ervaring om de passende droombaan voor jou te vinden.

Aan de slag met Trinamics?

Wil jij invulling geven aan één van de machinebouw vacatures? Neem dan snel contact op met onze specialisten of kijk op onze vacature pagina voor alle vacatures!

Meer informatie aanvragen