Nederlands

Kies jouw taal

software techniek

IT vacatures Den Haag

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan IT vacatures in de Software en IT-branche.

Op zoek naar IT vacatures in Den Haag of in de regio Zuid-Holland? Trinamics werkt samen met toonaangevende opdrachtgevers waar jij je informatietechnologische kwaliteiten kunt tonen. Voor diverse rollen hebben wij vacatures open staan. Bekijk ook het uitgebreide overzicht van alle IT-vacatures in Den Haag.

Bekijk hier onze IT vacatures

Dit is jouw IT-profiel

Jij bent in staat om de dynamische wereld van informatietechnologie te begrijpen en te vertalen. Het IT-beleid weet jij te ontwikkelen en te implementeren, met als resultaat het verbeteren van de werkprocessen binnen de organisatie. Bovendien ben je in staat om strategische beslissingen te nemen op basis van voorspellingen. Jij wordt voortdurend uitgedaagd door al het nieuws dat de informatietechnologie met zich meebrengt. 

Dit doet Trinamics

Trinamics is de spil tussen opdrachtgever en kandidaat. Door zowel opdrachtgever als potentiële nieuwe werknemer door en door te leren kennen, weten we zeker dat we gaan voor de beste match. Trinamics wil snelheid combineren met duurzaamheid: we gaan niet voor de eerste oplossing, maar de beste. En daar geloven we in. Met succes: al ruim 15 jaar vervult Trinamics technische vacatures in diverse branches, met als resultaat duurzame, zakelijke relaties tussen werknemer en werkgever. Meer weten over onze werkwijze? Lees dan ons hele verhaal.

IT vacatures rondom den Haag

Business Analist - Defensie

Software Medior Utrecht

Ben jij een ervaren Business Analist die op zoek is naar een unieke kans om jouw expertise toe te passen in een dynamische en uitdagende omgeving? Defensie zoekt een gedreven professional om ons team te versterken als Business Analist. Als Business Analist bij Defensie speel je een cruciale rol in het verbeteren van operationele processen, het maximaliseren van efficiëntie en het ondersteunen van strategische besluitvorming.

Electrical and Automation Engineer

Software Medior Zuid-Holland 4500,- / 6000,-

As a key player in the field of electrical and automation engineering, you will contribute significantly to diverse projects, spanning onshore, offshore, and subsea environments. This role is integral to ensuring the practicality, safety, and innovation of our equipment. If you are a self-driven individual with a practical mindset and a passion for developing new skills, we invite you to be part of our dynamic team.

Informatie analist - Defensie

Software Medior Utrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière waarin je jouw analytische vaardigheden kunt inzetten voor de nationale veiligheid? Defensie zoekt een gedreven Informatie Analist om ons team te versterken. Als Informatie Analist bij Defensie ben je verantwoordelijk voor het analyseren, interpreteren en verwerken van cruciale informatie om operationele doelen te ondersteunen en te behalen. Je werkt samen met een divers team van professionals en draagt bij aan de bescherming van ons land en onze belangen wereldwijd.

High Potential Software Engineer (R&D) – Rotterdam

Software Junior Zuid-Holland

Are you a High Potential Software Engineer (R&D) in the Rotterdam area?  Our client is one of the most innovative companies located in the area of Rotterdam. Currently we are looking for a High Potential Software Engineer who wants to develop him or herself.

1e ontwerper IT - Defensie

Software Medior Utrecht

Ben jij een ervaren IT-professional met een passie voor ontwerp en innovatie? Defensie zoekt een getalenteerde Eerste Ontwerper IT om ons team te versterken. Als Eerste Ontwerper IT bij Defensie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van hoogwaardige IT-oplossingen die de operationele capaciteiten van onze organisatie verbeteren en ondersteunen.

Meer over IT vacatures?

Het brede aanbod aan technische IT vacatures maakt Trinamics tot een betrouwbare partner voor het vinden van jouw droombaan. We helpen je graag op weg om in contact te komen met de opdrachtgever die bij jou past. Tijd om jouw carrière nieuw leven in te blazen! Bekijk alvast een overzicht van alle IT vacatures in Den Haag en daarbuiten.

Aan de slag met Trinamics

Trinamics dient als jouw springplank naar een succesvolle technische carrière. Wil jij aan de slag als IT’er in de regio Den Haag of daarbuiten? Aarzel dan niet om direct te solliciteren op één van onze vacatures. Ben je juist een opdrachtgever en wil je technische mensen aan je organisatie binden? Laat ons weten hoe we kunnen helpen door contact op te nemen. 

Meer informatie aanvragen