Nederlands

Kies jouw taal

software techniek

IT vacatures Den Bosch

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan IT vacatures in de Software en IT-branche.


Op zoek naar IT vacatures in Den Bosch of in de regio Noord-Brabant? Ken jij de wereld van de informatietechnologie door en door of ben je juist een starter op weg naar de top? Dan is Trinamics jouw weg naar succes op de banenmarkt. Voor onze opdrachtgevers zijn we altijd op zoek naar IT-specialisten (in spé) in diverse rollen. Bekijk ook het uitgebreide overzicht van alle IT-vacatures in Den Bosch.

Bekijk onze IT Vacatures rondom Den Bosch

Dit ben jij

De informatietechnologie (IT) staat je op het lijf geschreven. Je werkt graag met computers en verschillende soorten software, waar jij wel raad mee weet. Jij kent het volledige domein dat hardware, software, randapparatuur en netwerken omvat óf je bent bereid hier tijd in te investeren, om je kennis te verrijken. De veelzijdigheid trekt je, net als de eindeloze mogelijkheden in deze digitale wereld. Jij bent klaar om één van onze opdrachtgevers te versterken met jouw kwaliteiten in de regio Den Bosch of daarbuiten.

Trinamics brengt het samen

Op de weg naar succes brengt Trinamics een opdrachtgever samen met de kandidaat die daarbij past. We nemen daarbij de tijd om de juiste IT-specialist te koppelen aan een opdrachtgever die écht blij wordt van jouw kwaliteiten. We hebben alle aandacht voor jou als persoon en gaan graag een mooie langdurige verbinding met je aan. 

Al ruim 15 jaar weet Trinamics het maximale te halen uit kandidaat en opdrachtgever. Dit doen we met veel plezier, in combinatie met de juiste kennis en kunde, waarin we ons succesvol mogen noemen. Lees ons hele verhaal.

IT Vacatures rondom Den Bosch

Software Test Engineer binnen een hightech omgeving

Software Medior Noord-Brabant

Haal jij energie uit het verder optimaliseren van ontwikkelde code en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel? Dan is dit mogelijk de uitgelezen rol voor jou.

Senior Software Engineer (C++ / Python)

Software Senior Noord-Brabant 3000,- / 6000,-

What if you could use your ability to speak C++ and Python fluently, at a rapid growing company in Eindhoven? And at this company, you could also learn so much more than you already know right now! You'll work on many projects to really be of extra value to our world as it is. Sounds good? Good. Read on!

Agile Coach (overheid)

Software Medior Utrecht

Als Agile Coach speel je een cruciale rol bij het begeleiden en ondersteunen van teams bij onze opdrachtgever binnen het overheidsdomein bij hun agile transformatie. Je zult fungeren als mentor, facilitator en change agent om teams te helpen bij het begrijpen en toepassen van agile principes en praktijken om zo de efficiëntie en effectiviteit van hun werk te verbeteren.

Software Engineer C++ in de plaatwerk industrie

Software Medior Noord-Brabant

Wil jij aan de wieg staan van de ontwikkeling van nieuwe software die toegepast wordt binnen de plaatwerk industrie?

Mechanical engineer

Software Junior

Ben jij een werktuigbouwkundig tekenaar of engineer en ben jij toe aan een volgende stap? Onze klant heeft een leuke technische functie beschikbaar! Onze klant is hét toonaangevende bedrijf voor hoogwaardige en efficiënte interne transportoplossingen voor de glastuinbouw. We ontwikkelen en produceren innovatieve (zelfrijdende) transportmiddelen, schaarhoogwerkers en complete turn-key oplossingen in ons moderne fabriek. We streven naar de slimste oplossingen in bereikbaarheid en mobiliteit. Vakkundig ontwikkeld door... jou?

Meer IT Vacatures voor jou

Trinamics heeft verschillende technische vacatures, die verder reiken dan die van specifieke opdrachten. Werken in de IT, maar niet zeker welke functie je wil bekleden? Dan heeft Trinamics een handig overzicht van diverse vacatures in de wereld van informatietechnologie.

Benieuwd wat Trinamics naast IT vacatures verder kan bieden? Bekijk dan het volledige overzicht van onze actuele vacatures.

Startschot voor IT vacatures Den Bosch bij Trinamics

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan voor één van onze opdrachtgevers in de regio Den Bosch, waar je als IT’er aan de slag kunt? Of ben je juist een opdrachtgever op zoek naar de perfecte kandidaat? Dan helpt Trinamics je graag verder. Solliciteer direct op één van onze technische vacatures of neem contact op.

Meer informatie aanvragen