NL
NL

IT vacatures Den Bosch

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan IT vacatures in de Software en IT-branche.


Op zoek naar IT vacatures in Den Bosch of in de regio Noord-Brabant? Ken jij de wereld van de informatietechnologie door en door of ben je juist een starter op weg naar de top? Dan is Trinamics jouw weg naar succes op de banenmarkt. Voor onze opdrachtgevers zijn we altijd op zoek naar IT-specialisten (in spé) in diverse rollen. Bekijk ook het uitgebreide overzicht van alle IT-vacatures in Den Bosch.

Vragen over onze IT Vacatures?

Heb je vragen over ons IT vacature aanbod of wil je meer weten over hoe Trinamics jou gaat helpen de ideale baan te vinden? Neem dan contact met ons op!

Dit ben jij

De informatietechnologie (IT) staat je op het lijf geschreven. Je werkt graag met computers en verschillende soorten software, waar jij wel raad mee weet. Jij kent het volledige domein dat hardware, software, randapparatuur en netwerken omvat óf je bent bereid hier tijd in te investeren, om je kennis te verrijken. De veelzijdigheid trekt je, net als de eindeloze mogelijkheden in deze digitale wereld. Jij bent klaar om één van onze opdrachtgevers te versterken met jouw kwaliteiten in de regio Den Bosch of daarbuiten.

Trinamics brengt het samen

Op de weg naar succes brengt Trinamics een opdrachtgever samen met de kandidaat die daarbij past. We nemen daarbij de tijd om de juiste IT-specialist te koppelen aan een opdrachtgever die écht blij wordt van jouw kwaliteiten. We hebben alle aandacht voor jou als persoon en gaan graag een mooie langdurige verbinding met je aan. 

Al ruim 15 jaar weet Trinamics het maximale te halen uit kandidaat en opdrachtgever. Dit doen we met veel plezier, in combinatie met de juiste kennis en kunde, waarin we ons succesvol mogen noemen. Lees ons hele verhaal.

IT Vacatures rondom Den Bosch

Embedded Software Engineer Sensors and Camera’s (Eindhoven)

Our client is an international company with an experienced team which is responsible for Navigation Systems and the development of Sensors. We program sensors and camera’s for Navigation systems ...

HPC Software Engineer

Our client is a state-of-the-art company that is active in sensor and LiDAR technology, located in Eindhoven.

Ray Tracing Software Engineer C++ / Python

Our company is one of the most innovative companies located within the Eindhoven area. We are responsible for delivering state of the art software on a high quality level. We build state of the art...

Meer IT Vacatures voor jou

Trinamics heeft verschillende technische vacatures, die verder reiken dan die van specifieke opdrachten. Werken in de IT, maar niet zeker welke functie je wil bekleden? Dan heeft Trinamics een handig overzicht van diverse vacatures in de wereld van informatietechnologie.

 

Benieuwd wat Trinamics naast IT vacatures verder kan bieden? Bekijk dan het volledige overzicht van onze actuele vacatures.

Startschot voor IT vacatures Den Bosch bij Trinamics

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan voor één van onze opdrachtgevers in de regio Den Bosch, waar je als IT’er aan de slag kunt? Of ben je juist een opdrachtgever op zoek naar de perfecte kandidaat? Dan helpt Trinamics je graag verder. Solliciteer direct op één van onze technische vacatures of neem contact op.

Meer informatie

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
* Verplichte velden
Verstuur bericht

Gerelateerde pagina's