Nederlands

Kies jouw taal

software techniek

IT Vacatures Brabant

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan IT vacatures in Brabant. In de Software en IT-branche.

Op zoek naar IT vacatures in Brabant? Ken jij de wereld van de informatietechnologie op je duimpje of ben jij net gestart en op weg naar de top? Dan is Trinamics de weg naar jouw succes in de banenmarkt. Wij zijn altijd op zoek naar IT-specialisten voor onze opdrachtgevers. We hebben voor diverse rollen IT vacatures openstaan in Brabant. Bekijk hier het uitgebreide overzicht van alle IT vacatures in Brabant.  

Bekijk hier onze IT vacatures in Brabant

Dit ben jij

Als informatietechnoloog ben je in staat om je voort te bewegen in de dynamische wereld van informatietechnologie (IT). Jij kunt het IT-beleid ontwikkelen en implementeren, met als doel het verbeteren van de werkprocessen binnen het bedrijf. Daarnaast kan je strategische beslissingen nemen op basis van voorspellingen. Je bent bereid tijd te investeren in de nieuwste hardware, software, randapparatuur en netwerken en deze veelzijdigheid trek je aan. Jij bent klaar om één van onze opdrachtgevers te versterken met jouw kwaliteiten als informatietechnoloog in Brabant.

Werkwijze Trinamics

Trinamics brengt opdrachtgever en de passende kandidaat samen op de weg naar succes. Door het leren kennis van de opdrachtgever als potentiële nieuwe werknemer, weten we zeker dat we gaan voor de perfecte match. We willen het maximale halen uit deze samenwerking en hier slaagt Trinamics ruim 15 jaar. Dit doen we met veel plezier en de juiste kennis en kunde. Wil je meer weten over onze werkwijze? Lees dan ons hele verhaal.

Bekijk IT vacatures Brabant

Auto Monteur

Automotive Medior Noord-Brabant 2500,- / 3500,-

Ligt jouw interesse binnen de autotechniek? Zou je graag aan diverse bedrijfswagens, trailers en andere voertuigen willen sleutelen? Wil je daarnaast jezelf blijven ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Consultant

Recruitment Starter Noord-Brabant 2500,- / 4000,-

Maandagochtend, je pakt een bakje koffie of thee en kletst nog wat met een collega over hoe je weekend was. Eenmaal op je plek start je je laptop op en werk je je mailbox bij. In je agenda zie je dat je om half 10 weekoverleg hebt met je collega’s. Daar bespreek je jouw kandidaten en welke vacatures je momenteel hebt uitstaan. Na dit werkoverleg ga je lekker aan de slag en bereid je je voor op het sollicitatiegesprek dat je zo meteen met een kandidaat hebt voor een nieuwe opdrachtgever die je zelf hebt benaderd, mag je namelijk twee interessante profielen werven, let’s go! Omringd door gezellige en gemotiveerde collega’s die elke dag alle kansen aangrijpen ben jij de maandag goed begonnen. Blue Monday? Dat kennen wij bij Trinamics niet. Een flauwe grap hier en daar en midden op de dag spelen we graag een potje darts of wandelen we een rondje in de buurt

Key Accountmanager

Recruitment Starter Noord-Brabant 3000,- / 5000,-

Trinamics blijft maar groeien. En om dit goed te kunnen doen, hebben we jou nodig! Voor elke vestiging zijn we altijd op zoek naar recruitment talent.  Als keyaccountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van relaties en voor de samenwerking met bestaande key accounts & multinationals. Ook werk je aan new business en ondersteun je de werving van nieuwe key accounts. Ben je een mooie samenwerking met een klant aangegaan? Dan draag je dit over naar je team en begeleid je hen waar nodig. Ondertussen blijf jij het aanspreekpunt en houd je regelmatig contact met de klant. Herken je een wervingsbehoefte of veranderingen/trends in de markt waarin de klant actief is? Dan weet jij hier direct op in te spelen. Het is aan jou om de klant optimaal van dienst te zijn.

Meer IT vacatures in Brabant voor jou

Trinamics heeft verschillende technische vacatures door heel Brabant, die verder reiken dan een specifieke opdracht. Wil jij werken in de IT, maar weet je niet zeker welke functie je wil bekleden? Bekijk dan het handige overzicht met diverse informatietechnologie vacatures. We helpen je graag op weg om in contact te komen met de opdrachtgever die bij jou past. 

 

Is informatietechnologie (IT) niks meer voor jou en overweeg je een carrièreswitch? Bekijk dan wat Trinamics nog meer te bieden heeft in het volledige overzicht met actuele vacatures

Aan de slag als IT’er bij Trinamics

Ben jij klaar om je in te zetten voor één van onze toonaangevende opdrachtgevers in Brabant? In deze Zuid-Nederlandse provincie zijn bij Trinamics voldoende mogelijkheden om aan de slag te gaan als IT’er. Mogen wij jou binnenkort koppelen aan de opdrachtgever waar jij helemaal tot je recht komt? Aarzel niet en neem direct contact op.


Trinamics zorgt dat jij de stap kan maken op de arbeidsmarkt waar jij aan toe bent. Wij helpen jou om tot je recht te komen in de technische sector waar jij jouw kwaliteiten kunt tonen. Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden: solliciteer direct!

Meer informatie aanvragen