Nederlands

Kies jouw taal

IT Manager Vacature

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan IT manager vacatures in de Software en IT-branche.

Ben jij op zoek naar IT manager Vacatures? Bekijk dan eens de IT vacatures van Trinamics! Voor ons grote aanbod opdrachtgevers zoeken we naar IT managers met verschillende achtergronden, werkervaring en opleidingen. Kun jij de functie bekleden van IT manager binnen een organisatie? Herken jij jezelf in Business IT & Management en ben jij een leider op de vloer? Dan brengen we jou graag samen met de organisatie die bij je past. Bekijk een uitgebreid overzicht van onze software en IT-vacatures of één van onze andere technische vacatures.

Bekijk onze IT Manager vacatures

Jij herkent je in dit profiel van IT Manager

Als IT Manager blink je uit in het ontwikkelen en implementeren van het IT-beleid en weet daarmee werkprocessen te optimaliseren. Je houdt IT-trends in de gaten, bent in staat voorspellingen te doen én je kunt strategische beslissingen nemen op het juiste moment. Dit combineer je met het leiding geven aan een IT-team, in een combinatie van autoriteit en overtuigingsvermogen. Je weet als geen ander hoe je jouw team positief naar je hand zet en brengt een organisatie verder in ontwikkeling.

Enkele taken in het dagelijkse proces zijn bijvoorbeeld:

  • IT-projecten opzetten en de voortgang monitoren;
  • Beheren van IT-systemen, -infrastructuren en migraties;
  • Financiële planning maken en beheren;
  • Projectdoelen opzetten, uitwerken en behalen;
  • Mogelijke problemen herkennen en oplossen met jouw strategisch denkvermogen.

Jouw intermediair in techniek: Trinamics

Trinamics brengt technisch specialisten met organisaties samen. Wij zorgen ervoor dat onze IT Managers vacatures op plekken terecht komen waar ze het maximale uit zichzelf halen. Dit doen we door tijd voor je te nemen en je te leren kennen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Zo weten we zeker dat jij je ook écht goed voelt op je nieuwe werkplek.

Al vijftien jaar lang weet Trinamics kandidaat en opdrachtgever te verbinden. Door het herkennen van talent en deze te koppelen aan het bedrijf met bijpassende kernwaarden, weten we steeds weer succesverhalen te schrijven. Zien we jou binnenkort in de functie van IT manager?

Een greep uit onze IT Manager Vacatures

Monteur werkplaats

Machinebuilding and Construction Junior Noord-Brabant

Lijkt het jou gaaf om te sleutelen aan verschillende soorten kleppen van groot tot klein? En vind jij het fijn om samen met je collega’s in de werkplaats tec...

s Information/Data Modeler

Software/IT Senior Noord-Brabant

Do you like to structure, define and model data landscapes, and are you able to use your skills in a very dynamical and high-tech business environment? Are y...

(Lead) Heavy Lifting Architect (Salary indication max €5400 net/after tax)

(Hightech) Industrie Senior Noord-Brabant

Are you an experienced lifting specialist who is looking for the next step in his or her career? Then I'm looking for you! As a lifting specialist, you make ...

Meer dan IT management

Behalve vacatures in de IT sector, beschikt Trinamics over een groot aanbod technische vacatures in diverse branches. We beschikken daarom vaak over een geschikt plekje in de technische wereld, zelfs als jouw droomplek nog niet op onze website te vinden is. Daarom is het mogelijk om een open sollicitatie te doen bij Trinamics, die we graag ontvangen.

De IT wereld in met Trinamics?

Ben je klaar om samen met Trinamics de IT Manager uitdaging aan te gaan? Heb je een interessante vacature op het oog of wil je juist meer informatie over wat wij je te bieden hebben? Dan helpen we je graag verder. Solliciteer direct op één van onze technische vacatures of neem contact op.

Meer informatie aanvragen