Nederlands

Kies jouw taal

IT Engineer vacature

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan IT Engineer vacatures in de Software en IT-branche.

Ben jij op zoek naar een IT Engineer vacature? Trinamics is de schakel tussen kandidaat en opdrachtgever, die voor jou de baan als IT Engineer regelt. Of je nu een starter of al een expert bent, wij hebben een passende vacature voor jou. Wij maken geen onderscheid tussen laag- en hoogopgeleide werkzoekende. Het belangrijkste is de match tussen bedrijf en potentiële werknemer. Dat is hetgeen waar Trinamics zich in onderscheidt. We gaan samen voor succes!

Bekijk hier onze IT Engineer vacatures

Het profiel IT Engineer

Beschik jij over HBO of WO werk- en denkniveau en heb je de opleiding Technische Informatica (of vergelijkbaar) afgerond? Dan ben jij de geschikte kandidaat. Je hebt ervaring met programmeren en weet je weg te vinden in systemen als Python en aanvullende software tools. Ook heb je een proactieve houding en wil iedere dag het maximale uit jezelf halen en de werkzaamheden die je doet. 

De wereld rondom IT Engineering staat nooit stil. Je bent telkens op zoek naar de nieuwste tools en speelt in op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast beheer je de Nederlandse taal goed tot uitstekend in woord en geschrift. Ga jij binnenkort als IT Engineer aan de slag voor een van onze potentiële werkgevers?

Bekijk IT Engineer vacatures

Monteur werkplaats

Machinebuilding and Construction Junior Noord-Brabant

Lijkt het jou gaaf om te sleutelen aan verschillende soorten kleppen van groot tot klein? En vind jij het fijn om samen met je collega’s in de werkplaats tec...

s Information/Data Modeler

Software/IT Senior Noord-Brabant

Do you like to structure, define and model data landscapes, and are you able to use your skills in a very dynamical and high-tech business environment? Are y...

(Lead) Heavy Lifting Architect (Salary indication max €5400 net/after tax)

(Hightech) Industrie Senior Noord-Brabant

Are you an experienced lifting specialist who is looking for the next step in his or her career? Then I'm looking for you! As a lifting specialist, you make ...

Over Trinamics

Trinamics is de schakel tussen technische mensen in spé en toonaangevende opdrachtgevers. Wij verbinden de perfecte kandidaat aan een passend bedrijf. Met ruim 15 jaar ervaring weten wij ons succesvol te onderscheiden door ons te focussen op langdurige, duurzame relaties. Kwaliteit staat voorop. 

 

Wij leren je graag kennen om een goede indruk te krijgen, zo kunnen we beter op zoek naar de ideale match. Je komt langs voor een persoonlijk gesprek en dan pas weten we of je daadwerkelijk geschikt bent om je als IT Engineer te verbinden aan één van onze opdrachtgevers.

Succes Trinamics

Trinamics beschikt over een groot netwerk en een scala aan technische vacatures verspreid over Zuid en West Nederland. Wij verbinden mensen met techniek en daar hopen we nog een lange tijd mee door te gaan. Bekijk hier onze succesverhalen

De wereld van IT

Ben jij klaar om aan de slag te gaan in de wereld van IT? Of zoek jij een baan in de technische sector? Bekijk dan het actuele aanbod technische vacatures. Neem contact op of solliciteer direct!

Meer informatie aanvragen