Nederlands

Kies jouw taal

software techniek

IT Engineer vacature

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan IT Engineer vacatures in de Software en IT-branche.

Ben jij op zoek naar een IT Engineer vacature? Trinamics is de schakel tussen kandidaat en opdrachtgever, die voor jou de baan als IT Engineer regelt. Of je nu een starter of al een expert bent, wij hebben een passende vacature voor jou. Wij maken geen onderscheid tussen laag- en hoogopgeleide werkzoekende. Het belangrijkste is de match tussen bedrijf en potentiële werknemer. Dat is hetgeen waar Trinamics zich in onderscheidt. We gaan samen voor succes!

Bekijk hier onze IT Engineer vacatures

Het profiel IT Engineer

Beschik jij over HBO of WO werk- en denkniveau en heb je de opleiding Technische Informatica (of vergelijkbaar) afgerond? Dan ben jij de geschikte kandidaat. Je hebt ervaring met programmeren en weet je weg te vinden in systemen als Python en aanvullende software tools. Ook heb je een proactieve houding en wil iedere dag het maximale uit jezelf halen en de werkzaamheden die je doet. 

De wereld rondom IT Engineering staat nooit stil. Je bent telkens op zoek naar de nieuwste tools en speelt in op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast beheer je de Nederlandse taal goed tot uitstekend in woord en geschrift. Ga jij binnenkort als IT Engineer aan de slag voor een van onze potentiële werkgevers?

Bekijk IT Engineer vacatures

System Build Engineer

High tech industrie Medior Noord-Brabant

Are you ready to contribute to manufacturing advancements in a dynamic role? Join our client, specializing in high-tech cleanrooms and the assembly of innovative systems. We're seeking skilled engineers to support the expansion of the factory during shifts.

Sr Software Engineer

Installatietechniek Senior Noord-Brabant

Wij ontwikkelen assembleren en installeren complete interne transportsystemen. Daarnaast leveren wij onze logistieke oplossingen wereldwijd aan de glastuinbouw en AGF Sector. Onze machines die bekend staan om hun kwaliteit zijn voorzien van de nieuwste technieken en zijn veel gevraagd in de markt. Voor onze Engineering afdeling zijn wij op zoek naar een Senior Software Engineer Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en ontwikkelen van software voor besturing van installaties. Je werkt gedetailleerd projecten uit en bepaald waar nodig inkoopdelen. Je onderhoud contact met je projectleider en voert testen zelfstandig uit voor oplevering. Binnen de afdeling is door groei van het bedrijf deze positie vrijgekomen om het team van Engineers te versterken.

System Engineer Racks & Cabinets

High tech industrie Medior Overijssel 5100,- / 6100,-

We currently are looking for a experienced System Engineer / Electrical Designer - Racks & Cabinets!  As a System Engineer specialized in Racks & Cabinets, y ou actively contribute to the overall design of the (sub)system within project teams. Within these teams, your role involves conceptualizing, formulating requirements, and validating systems.

Software Test Engineer binnen een hightech omgeving

Software Medior Noord-Brabant

Haal jij energie uit het verder optimaliseren van ontwikkelde code en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel? Dan is dit mogelijk de uitgelezen rol voor jou.

Java Software Design Engineer (High-tech industry)

Software Senior Utrecht

Do you enjoy working within a high-tech organization and do you want to impact the future with your knowledge of controller software? Read on!   The organization where the vacancy exists is a professional organization with an informal work environment, specialized in the development and manufacturing of high-tech equipment and machinery.

Over Trinamics

Trinamics is de schakel tussen technische mensen in spé en toonaangevende opdrachtgevers. Wij verbinden de perfecte kandidaat aan een passend bedrijf. Met ruim 15 jaar ervaring weten wij ons succesvol te onderscheiden door ons te focussen op langdurige, duurzame relaties. Kwaliteit staat voorop. 

 

Wij leren je graag kennen om een goede indruk te krijgen, zo kunnen we beter op zoek naar de ideale match. Je komt langs voor een persoonlijk gesprek en dan pas weten we of je daadwerkelijk geschikt bent om je als IT Engineer te verbinden aan één van onze opdrachtgevers.

Succes Trinamics

Trinamics beschikt over een groot netwerk en een scala aan technische vacatures verspreid over Zuid en West Nederland. Wij verbinden mensen met techniek en daar hopen we nog een lange tijd mee door te gaan. Bekijk hier onze succesverhalen

De wereld van IT

Ben jij klaar om aan de slag te gaan in de wereld van IT? Of zoek jij een baan in de technische sector? Bekijk dan het actuele aanbod technische vacatures. Neem contact op of solliciteer direct!

Meer informatie aanvragen