Nederlands

Kies jouw taal

software techniek

IT Consultant Vacature

Op zoek naar een baan als IT Consultant?

Wil jij invulling geven aan een van de openstaande IT consultant vacatures? Ben jij in staat om professioneel en deskundig advies te geven aan een bedrijf of individu op het gebied van IT? Trinamics is voor zijn opdrachtgevers op zoek naar IT-toppers die de rol van consultancy kunnen vervullen. Bekijk ook een uitgebreid overzicht van al onze software en IT-vacatures of één van onze andere technische vacatures.

Bekijk onze IT Consultant vacatures

Dit ben jij als IT Consultant

Jij kan in jouw rol als IT consultant uitstekend aanvoelen wat voor soort advies passend is bij de desbetreffende organisatie of persoon. Dit doe je deskundig, professioneel en vanuit jouw opgedane kennis in IT. Je hebt een achtergrond in de technische, Software en/of IT-wereld en je bent aantoonbaar in die richting(en) geschoold. Bovendien ben je in staat om analytisch en kritisch naar specifieke vraagstukken te kijken, om op technisch vlak de juiste informatie te delen met onze opdrachtgevers. Als kers op de taart weet jij je te onderscheiden door naadloos een bedrijfscultuur aan te voelen, waarmee jij als IT consultant een streepje voor hebt.

Trinamics is jouw consultant

Als IT Consultant weet jij als geen ander hoe het is om een adviserende rol te vervullen. Trinamics neemt dit tijdelijk van je over: voor jou gaan we op zoek naar de best mogelijk opdrachtgever die beschikbaar is. Dat doen we door jou te leren kennen, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Jouw kennis van IT en consultancy brengen we samen met een geschikte opdrachtgever, waar jij je goed bij voelt.

Inmiddels anderhalf decennium lang haalt Trinamics het beste uit kandidaten, opdrachtgevers én zichzelf. Jouw talent mag niet ongezien blijven: we halen het meeste uit jouw kwaliteiten en overtuigen onze opdrachtgevers van jouw kennis en kunde, en vice versa. Bovendien is het uitgangspunt om jou door te laten groeien tot een onafhankelijke IT-consultant. Daar gaan we samen voor!

Onze IT Consultant Vacatures

Data Analist Rotterdam

Software/IT Medior Zuid-Holland

Wij zijn een vooraanstaand softwarebedrijf gevestigd in het hart van Rotterdam. Ons toegewijde team van experts ontwikkelt innovatieve softwareoplossingen die bedrijven helpen bij het benutten van hun gegevens om betere beslissingen te nemen en hun prestaties te verbeteren. Als onderdeel van ons groeiende team zoeken we een gepassioneerde Data Analist met expertise in PowerBI, Excel en SQL om ons te helpen bij het leveren van datagestuurde inzichten aan onze klanten.

SAP HANA Cloud Application Developer

Software/IT Senior Noord-Brabant

HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a strong focus on delivering business value for our stakeholders. In addition, the company works in the Scaled Agile Framework 5.0.

C++ AI Developer - Pioneering Tomorrow's Data Revolution

Software/IT Medior Utrecht 3500,- / 6000,-

Prepare for an exciting journey into the heart of technological innovation, where AI and C++ take center stage. We are leaders in the technology sector, dedicated to delivering cutting-edge solutions. If you're passionate about AI and wield C++ like a pro, this is your chance to be part of a groundbreaking initiative.

Onze IT-adviseurs blijven we volgen

Is de match geslaagd? Dan is dat een prachtige stap, maar er volgt nog meer. Zo zijn we altijd dicht bij je in de buurt, om je in de (nabije) toekomst ook snel van dienst te kunnen zijn. Zo zorgen we ervoor dat jij blijft groeien en gebruik kan maken van ondersteuning waar en wanneer nodig. Trinamics hanteert een persoonlijke, daadkrachtige aanpak om jou verder te brengen. Wil je meer weten over hoe dat precies zit? Onze missie en visie en pagina voor technische professionals vertellen je er meer over.

Meer dan IT-consultancy

Naast vacatures in de IT-sector, beschikt Trinamics over een breed scala aan technische vacatures in diverse branches. We kunnen je daarom vaak verder helpen aan een plekje in de technische wereld, zelfs als jouw droomplek er (nog) niet tussen staat. Voor die laatste optie kun je ervoor kiezen om een open sollicitatie doen bij Trinamics, waar we altijd voor open staan.

Aan de slag met Trinamics?

Ben je klaar om de technische wereld waarin Trinamics acteert te betreden? Heb je een interessante vacature op het oog of wil je juist meer weten over wat wij jou kunnen bieden? Wacht dan niet langer: we nemen (tijdelijk) graag de adviserende rol van je over. Solliciteer direct op één van onze technische vacatures of neem contact op.

Meer informatie aanvragen