Nederlands

Kies jouw taal

software techniek

IT Consultant Vacature

Op zoek naar een baan als IT Consultant?

Wil jij invulling geven aan een van de openstaande IT consultant vacatures? Ben jij in staat om professioneel en deskundig advies te geven aan een bedrijf of individu op het gebied van IT? Trinamics is voor zijn opdrachtgevers op zoek naar IT-toppers die de rol van consultancy kunnen vervullen. Bekijk ook een uitgebreid overzicht van al onze software en IT-vacatures of één van onze andere technische vacatures.

Bekijk onze IT Consultant vacatures

Dit ben jij als IT Consultant

Jij kan in jouw rol als IT consultant uitstekend aanvoelen wat voor soort advies passend is bij de desbetreffende organisatie of persoon. Dit doe je deskundig, professioneel en vanuit jouw opgedane kennis in IT. Je hebt een achtergrond in de technische, Software en/of IT-wereld en je bent aantoonbaar in die richting(en) geschoold. Bovendien ben je in staat om analytisch en kritisch naar specifieke vraagstukken te kijken, om op technisch vlak de juiste informatie te delen met onze opdrachtgevers. Als kers op de taart weet jij je te onderscheiden door naadloos een bedrijfscultuur aan te voelen, waarmee jij als IT consultant een streepje voor hebt.

Trinamics is jouw consultant

Als IT Consultant weet jij als geen ander hoe het is om een adviserende rol te vervullen. Trinamics neemt dit tijdelijk van je over: voor jou gaan we op zoek naar de best mogelijk opdrachtgever die beschikbaar is. Dat doen we door jou te leren kennen, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Jouw kennis van IT en consultancy brengen we samen met een geschikte opdrachtgever, waar jij je goed bij voelt.

Inmiddels anderhalf decennium lang haalt Trinamics het beste uit kandidaten, opdrachtgevers én zichzelf. Jouw talent mag niet ongezien blijven: we halen het meeste uit jouw kwaliteiten en overtuigen onze opdrachtgevers van jouw kennis en kunde, en vice versa. Bovendien is het uitgangspunt om jou door te laten groeien tot een onafhankelijke IT-consultant. Daar gaan we samen voor!

Onze IT Consultant Vacatures

Software Test Engineer binnen een hightech omgeving

Software Medior Noord-Brabant

Haal jij energie uit het verder optimaliseren van ontwikkelde code en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel? Dan is dit mogelijk de uitgelezen rol voor jou.

Java Software Design Engineer (High-tech industry)

Software Senior Utrecht

Do you enjoy working within a high-tech organization and do you want to impact the future with your knowledge of controller software? Read on!   The organization where the vacancy exists is a professional organization with an informal work environment, specialized in the development and manufacturing of high-tech equipment and machinery.

Senior Software Engineer (C++ / Python)

Software Senior Noord-Brabant 3000,- / 6000,-

What if you could use your ability to speak C++ and Python fluently, at a rapid growing company in Eindhoven? And at this company, you could also learn so much more than you already know right now! You'll work on many projects to really be of extra value to our world as it is. Sounds good? Good. Read on!

Agile Coach (overheid)

Software Medior Utrecht

Als Agile Coach speel je een cruciale rol bij het begeleiden en ondersteunen van teams bij onze opdrachtgever binnen het overheidsdomein bij hun agile transformatie. Je zult fungeren als mentor, facilitator en change agent om teams te helpen bij het begrijpen en toepassen van agile principes en praktijken om zo de efficiëntie en effectiviteit van hun werk te verbeteren.

Software Engineer C++ in de plaatwerk industrie

Software Medior Noord-Brabant

Wil jij aan de wieg staan van de ontwikkeling van nieuwe software die toegepast wordt binnen de plaatwerk industrie?

Onze IT-adviseurs blijven we volgen

Is de match geslaagd? Dan is dat een prachtige stap, maar er volgt nog meer. Zo zijn we altijd dicht bij je in de buurt, om je in de (nabije) toekomst ook snel van dienst te kunnen zijn. Zo zorgen we ervoor dat jij blijft groeien en gebruik kan maken van ondersteuning waar en wanneer nodig. Trinamics hanteert een persoonlijke, daadkrachtige aanpak om jou verder te brengen. Wil je meer weten over hoe dat precies zit? Onze missie en visie en pagina voor technische professionals vertellen je er meer over.

Meer dan IT-consultancy

Naast vacatures in de IT-sector, beschikt Trinamics over een breed scala aan technische vacatures in diverse branches. We kunnen je daarom vaak verder helpen aan een plekje in de technische wereld, zelfs als jouw droomplek er (nog) niet tussen staat. Voor die laatste optie kun je ervoor kiezen om een open sollicitatie doen bij Trinamics, waar we altijd voor open staan.

Aan de slag met Trinamics?

Ben je klaar om de technische wereld waarin Trinamics acteert te betreden? Heb je een interessante vacature op het oog of wil je juist meer weten over wat wij jou kunnen bieden? Wacht dan niet langer: we nemen (tijdelijk) graag de adviserende rol van je over. Solliciteer direct op één van onze technische vacatures of neem contact op.

Meer informatie aanvragen