Nederlands

Kies jouw taal

Interim IT Vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan IT vacatures in de Software en IT-branche.

Op zoek naar interim IT vacatures? Trinamics beschikt over een breed aanbod aan IT vacatures op interim basis. Wij fungeren als verbinder tussen kandidaat en opdrachtgever: Trinamics zorgt ervoor dat jij aan de slag kunt als interim IT’er. Jarenlange relevante werkervaring? Dat is mooi meegenomen! Maar ook met minder ervaring in de IT,, kun je bij Trinamics jouw droombaan vinden in deze sector. Wij kijken verder dan wat er op papier staat. Onderscheidend vermogen door geen onderscheid te maken, dat is het succes van Trinamics!

Bekijk hier onze interim IT vacatures

Jouw interim IT profiel

Jij verveelt je nooit in de dynamische wereld van informatietechnologie. Als interim IT’er weet jij het tijdelijke verschil te maken binnen een organisatie met jouw kennis, kunde en motivatie. Je bent bereid een stap extra te zetten om het maximale eruit te halen. Trinamics biedt een selectie van interessante, toffe interim IT opdrachten in de technische sector. Denk daarbij aan information security, software development, IT projectmanagement of applicatiebeheer. Jij bent er klaar voor om je kennis uit te breiden en te delen met opdrachtgevers verspreid over Zuid- en West-Nederland.

Trinamics verbindt

Trinamics is de verbindende factor tussen kandidaat en opdrachtgever. Wij zorgen ervoor dat jij verbonden raakt met de werkgever waar je naar op zoek bent. Hierbij draait het om één ding: jij moet je helemaal thuis voelen! Onze interim IT’ers worden gekoppeld aan werkgevers, waar er sprake is van een duurzame, zakelijke relatie. Daarbij is niet snelheid de drijfveer, maar een secure match. Dit doen we door elkaar door en door te leren kennen, zodat we je kunnen aandragen op de juiste plaats. Dat komt het sollicitatieproces ten goede!

Al ruim 15 jaar wordt Trinamics enthousiast van jouw kwaliteiten en bijbehorende ambitie. We nemen graag de tijd om je persoonlijk te ontmoeten, om een gedegen en compleet traject te bewandelen dat jou verder brengt. Meer weten? Lees dan ons hele verhaal.

Bekijk Interim IT vacatures

Monteur werkplaats

Machinebuilding and Construction Junior Noord-Brabant

Lijkt het jou gaaf om te sleutelen aan verschillende soorten kleppen van groot tot klein? En vind jij het fijn om samen met je collega’s in de werkplaats tec...

s Information/Data Modeler

Software/IT Senior Noord-Brabant

Do you like to structure, define and model data landscapes, and are you able to use your skills in a very dynamical and high-tech business environment? Are y...

(Lead) Heavy Lifting Architect (Salary indication max €5400 net/after tax)

(Hightech) Industrie Senior Noord-Brabant

Are you an experienced lifting specialist who is looking for the next step in his or her career? Then I'm looking for you! As a lifting specialist, you make ...

Trinamics blijft ook na het solliciteren jouw partner

Heb jij dan eindelijk de juiste Interim IT baan te pakken? Ook dan blijft Trinamics verbonden met jou! Na het sollicitatieproces blijven wij jou namelijk op de voet volgen. Hierdoor stimuleren we jouw groei en ondersteunen we bij eventuele problemen. Op onze pagina voor technische professionals vind je alles over de werkwijze die wij hanteren.

Interim IT vacature vervullen

Aan de slag als interim IT’er? Wij staan te popelen om samen met jou de interim IT vacature te vervullen waar jij naar op zoek bent. Bekijk direct alle openstaande vacatures of neem vrijblijvend contact op met Trinamics.

Meer informatie aanvragen