Nederlands

Kies jouw taal

software techniek

Interim IT Vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan IT vacatures in de Software en IT-branche.

Op zoek naar interim IT vacatures? Trinamics beschikt over een breed aanbod aan IT vacatures op interim basis. Wij fungeren als verbinder tussen kandidaat en opdrachtgever: Trinamics zorgt ervoor dat jij aan de slag kunt als interim IT’er. Jarenlange relevante werkervaring? Dat is mooi meegenomen! Maar ook met minder ervaring in de IT,, kun je bij Trinamics jouw droombaan vinden in deze sector. Wij kijken verder dan wat er op papier staat. Onderscheidend vermogen door geen onderscheid te maken, dat is het succes van Trinamics!

Bekijk hier onze interim IT vacatures

Jouw interim IT profiel

Jij verveelt je nooit in de dynamische wereld van informatietechnologie. Als interim IT’er weet jij het tijdelijke verschil te maken binnen een organisatie met jouw kennis, kunde en motivatie. Je bent bereid een stap extra te zetten om het maximale eruit te halen. Trinamics biedt een selectie van interessante, toffe interim IT opdrachten in de technische sector. Denk daarbij aan information security, software development, IT projectmanagement of applicatiebeheer. Jij bent er klaar voor om je kennis uit te breiden en te delen met opdrachtgevers verspreid over Zuid- en West-Nederland.

Trinamics verbindt

Trinamics is de verbindende factor tussen kandidaat en opdrachtgever. Wij zorgen ervoor dat jij verbonden raakt met de werkgever waar je naar op zoek bent. Hierbij draait het om één ding: jij moet je helemaal thuis voelen! Onze interim IT’ers worden gekoppeld aan werkgevers, waar er sprake is van een duurzame, zakelijke relatie. Daarbij is niet snelheid de drijfveer, maar een secure match. Dit doen we door elkaar door en door te leren kennen, zodat we je kunnen aandragen op de juiste plaats. Dat komt het sollicitatieproces ten goede!

Al ruim 15 jaar wordt Trinamics enthousiast van jouw kwaliteiten en bijbehorende ambitie. We nemen graag de tijd om je persoonlijk te ontmoeten, om een gedegen en compleet traject te bewandelen dat jou verder brengt. Meer weten? Lees dan ons hele verhaal.

Bekijk Interim IT vacatures

System Build Engineer

High tech industrie Medior Noord-Brabant

Are you ready to contribute to manufacturing advancements in a dynamic role? Join our client, specializing in high-tech cleanrooms and the assembly of innovative systems. We're seeking skilled engineers to support the expansion of the factory during shifts.

Projectleider

Installatietechniek Medior Zuid-Holland 4000,- / 4600,-

Bij de opdrachtgever, Infra & Mobility, krijg je de kans om een functie te vervullen als projectleider in een uitdagende en afwisselende omgeving. Je werkt nauw samen met collega's door de hele organisatie en maakt deel uit van een klein en hecht team. Grijp deze kans en geef een boost aan jouw carrière bij ons.

Sr Software Engineer

Installatietechniek Senior Noord-Brabant

Wij ontwikkelen assembleren en installeren complete interne transportsystemen. Daarnaast leveren wij onze logistieke oplossingen wereldwijd aan de glastuinbouw en AGF Sector. Onze machines die bekend staan om hun kwaliteit zijn voorzien van de nieuwste technieken en zijn veel gevraagd in de markt. Voor onze Engineering afdeling zijn wij op zoek naar een Senior Software Engineer Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en ontwikkelen van software voor besturing van installaties. Je werkt gedetailleerd projecten uit en bepaald waar nodig inkoopdelen. Je onderhoud contact met je projectleider en voert testen zelfstandig uit voor oplevering. Binnen de afdeling is door groei van het bedrijf deze positie vrijgekomen om het team van Engineers te versterken.

High Tech Spray Cleaner

High tech industrie Junior Noord-Brabant 2500,- / 3500,-

Ben jij geïnteresseerd in het werken met omvangrijke, geavanceerde, en uiterst precieze producten in een hygiënische omgeving? Lees dan snel verder, want jij zou wel eens de geschikte kandidaat kunnen zijn voor de rol van spray cleaner bij VDL ETG!

System Engineer Racks & Cabinets

High tech industrie Medior Overijssel 5100,- / 6100,-

We currently are looking for a experienced System Engineer / Electrical Designer - Racks & Cabinets!  As a System Engineer specialized in Racks & Cabinets, y ou actively contribute to the overall design of the (sub)system within project teams. Within these teams, your role involves conceptualizing, formulating requirements, and validating systems.

Trinamics blijft ook na het solliciteren jouw partner

Heb jij dan eindelijk de juiste Interim IT baan te pakken? Ook dan blijft Trinamics verbonden met jou! Na het sollicitatieproces blijven wij jou namelijk op de voet volgen. Hierdoor stimuleren we jouw groei en ondersteunen we bij eventuele problemen. Op onze pagina voor technische professionals vind je alles over de werkwijze die wij hanteren.

Interim IT vacature vervullen

Aan de slag als interim IT’er? Wij staan te popelen om samen met jou de interim IT vacature te vervullen waar jij naar op zoek bent. Bekijk direct alle openstaande vacatures of neem vrijblijvend contact op met Trinamics.

Meer informatie aanvragen