NL
NL

Energie en Installatietechniek Vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de Energie en Installatietechniek

Wil jij als software engineer of developer werken aan hoogwaardige technologische oplossingen op het gebied van veiligheid, gemak, besparing en duurzaamheid? Spreken projecten in woningbouw, utiliteitsbouw of industrie je aan als servicemonteur of adviseur in de elektrotechniek? Dan is een baan in de Energie- & Installatietechniek iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan technische installatie en energie vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

 

MEER INFORMATIE?

Heb je vragen over ons technische vacature aanbod binnen de energie- en installatietechniek-branche of wil je meer weten over hoe Trinamics jou kan helpen? Neem dan contact met ons op!

Jouw carrière in de installatie en energie branche

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de installatie en energie branche? Bij Trinamics helpen we je om het beste uit jezelf te halen en zorgen we ervoor dat je op de beste plek terecht komt. Samen gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij jou past. Hieronder vind je een greep uit onze Installatie en Energie vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Vacatures Installatie en Energie

Servicemonteur Consumentenelektronica / Witgoed

Ben jij op zoek naar een diversiteit aan werkzaamheden en heb je graag klantcontact? En rijd je ook nog eens graag in een goed uitgeruste bus met gereedschap in jouw eigen regio rond? Dan is de fun...

Project Engineer

Onze opdrachtgever is een machinebouwer in de omgeving van Breda. Men opereert wereldwijd en is in staat om keer op keer, op maat gemaakte, klant specifieke producten af te leveren.

All-round Fitter

Our client's core activity is the production of customized, turnkey compressor, dryer and nitrogen generator installations for the oil and gas industry around the world. Our customer designs, devel...

Over de branche

De energie- en installatietechniek draait om de techniek achter verschillende energiesystemen. Het secuur aanbrengen van een energiesysteem en het onderhoud hiervan is bij installatie van groot belang. Dit vraagt om precisie en expertise! Bij Trinamics begeleiden we je hierin om jezelf te ontwikkelen tot een ware energie-expert. Zo kun jij geavanceerde systemen installeren en verbeteren!

Naast de installatie van een energiesysteem, kun je je ook bezig houden met de opwekking, het transport en de distributie van de energie. Hierdoor doe je niet alleen kennis en ervaring op in de elektrotechniek, maar ook in de machinebouw. In de energiecentrales, hoogspanningsnetwerken en distributiestations zijn namelijk geavanceerde machines en technieken nodig. 

Installatie- en energie functies

Heb jij hier ervaring mee of ben je geïnteresseerd in het aanbrengen, verbeteren en onderhouden van installaties? Dan is de energie- en installatietechniek iets voor jou. Trinamics biedt je kansen in deze branche, op ieder opleidingsniveau.

Zo hebben wij regelmatig vacatures voor storingsmonteurs, beveiligingsmonteurs of elektromonteurs beschikbaar op onze website. Maar ook vacatures als werkvoorbereider, tekenaar en projectleider binnen de energie- en installatietechniek worden regelmatig uitgezet binnen het netwerk van Trinamics. Houd daarom zeker onze vacaturepagina goed in de gaten.

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van Installatie en Energie? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
* Verplichte velden
Verstuur bericht

Gerelateerde pagina's