NL
NL

Energie en Installatietechniek vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de Energie en Installatietechniek

Wil jij als software engineer of developer werken aan hoogwaardige technologische oplossingen op het gebied van veiligheid, gemak, besparing en duurzaamheid? Spreken projecten in woningbouw, utiliteitsbouw of industrie je aan als serivcemonteur of adviseur in de elektrotechniek? Dan is een baan in de Energie- & Installatietechniek iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan technische installatie en energie vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

 

 

 

 

Neem contact op

Heb je vragen over ons technische vacature aanbod binnen de energie- en installatietechniek-branche of wil je meer weten over hoe Trinamics jou gaat helpen de ideale baan te vinden? Neem dan contact met ons op!

Jouw carrière in de installatie en energie branche

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de installatie en energie branche? Bij Trinamics helpen we je om het beste uit jezelf te halen en zorgen we ervoor dat je op de beste plek terecht komt. Samen gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij jou past. Hieronder vind je een greep uit onze maritieme vacatures. Bekijk hier ons gehele aanbod installatie en energie vacatures.

Vacatures Installatie en Energie

Werkvoorbereiders Installatietechniek

Onze klant is gespecialiseerd in de technische realisatie van winkels en utiliteit. Zij adviseert, engineert, installeert en onderhoud alle voorkomende technische installaties. Denk hierbij aan CV-...

Calculator Engineer WTB

Je komt te werken voor een totaal installateur met vele projecten door heel Nederland met 4 vestigingen. Zij bieden integrale technische oplossingen met als specialismen elektrotechniek, werktuigbo...

Monteur Beveiligingstechniek

Voor diverse organisaties in de installatie- en beveiligingstechniek zijn we op zoek naar (zelfstandige) monteurs beveiligingstechniek. Je komt bij tal van verschillende klanten door het hele land....

Over de branche

De energie- en installatietechniek draait om de techniek achter verschillende energiesystemen. Het secuur aanbrengen van een energiesysteem en het onderhoud hiervan is bij installatie van groot belang. Dit vraagt om precisie en expertise! Bij Trinamics begeleiden we je hierin om jezelf te ontwikkelen tot een ware energie-expert. Zo kun jij geavanceerde systemen installeren en verbeteren!

Naast de installatie van een energiesysteem, kun je je ook bezig houden met de opwekking, het transport en de distributie van de energie. Hierdoor doe je niet alleen kennis en ervaring op in de elektrotechniek, maar ook in de machinebouw. In de energiecentrales, hoogspanningsnetwerken en distributiestations zijn namelijk geavanceerde machines en technieken nodig. 

Installatie- en energie functies

Heb jij hier ervaring mee of ben je geïnteresseerd in het aanbrengen, verbeteren en onderhouden van installaties? Dan is de energie- en installatietechniek iets voor jou. Trinamics biedt je kansen in deze branche, op ieder opleidingsniveau.

Zo hebben wij regelmatig vacatures voor storingsmonteurs, beveiligingsmonteurs of elektromonteurs beschikbaar op onze website. Maar ook vacatures als werkvoorbereider, tekenaar en projectleider binnen de energie- en installatietechniek worden regelmatig uitgezet binnen het netwerk van Trinamics. Houd daarom zeker onze vacaturepagina goed in de gaten.

Andere technische vakgebieden

Trinamics is niet alleen actief binnen het vakgebied van Installatie en Energie. Ook binnen de Automotive branche, de (high)tech industrie en de Software/IT zijn vacatures te vinden op onze site. Ben je benieuwd naar al onze andere vakgebieden? Klik dan op onderstaande link. 

Bericht sturen

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Verstuur bericht

Gerelateerde pagina's