Nederlands

Kies jouw taal

Trinamics Breda

Het kantoor

Trinamics Breda heeft de langste historie. Ruim 10 jaar geleden verhuisde we van Oosterhout naar kantoorpand Puccini op bedrijventerrein “Westerhage” aan de Westbroek in Breda. Dit kantoorpand is een onderdeel van vier verschillende gebouwen die recht tegenover de Eurotoren Breda gesitueerd zijn. Een herkenbaar punt voor veel mensen uit de omgeving.

De stad 

Breda is een stad met bijna 185.000 inwoners en tal van voorzieningen. Het inwonersaantal groeit elk jaar opnieuw en dit geldt ook voor de werkgelegenheid. De afgelopen drie jaren zijn deze aantallen sterk toegenomen. Ben je benieuwd naar welke banen wij voor jou beschikbaar hebben? Bekijk dan onze vakgebieden of technische vacatures in regio Breda en de rest van Nederland. 

De slogan van de stad is “Breda brengt het samen” en dit sluit naadloos aan op onze dienstverlening. Trinamics brengt sinds 2005 mensen en techniek samen en verbindt deze met elkaar. Lees onze missie en visie om te weten te komen hoe wij werken. Wil je meer weten over wat Trinamics voor jou als technische professional kan betekenen? Bekijk dan onze pagina voor professionals. Meer weten over de dienstverlening van Trinamics of benieuwd wat wij voor opdrachtgevers kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. 

Bereikbaarheid Trinamics Breda

De locatie van Trinamics Breda is gelegen nabij de A16 Rotterdam-Breda-Antwerpen. Wij zijn zowel met de auto, als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op onze afgesloten parking aan de achterzijde van het pand vind je voldoende gratis parkeerplaatsen. NS Station Breda-Prinsenbeek bevindt zich op 5 minuten loopafstand en lijn 2 richting Haagse Beemden stopt zo goed als voor de deur. Plan hier je route naar ons kantoor. 

Vanaf de derde verdieping, met uitzicht over het bedrijventerrein, werken dagelijks ruim 15 passievolle en betrokken medewerkers aan het succes van Trinamics. Op deze locatie werken zowel recruiters en consultants, als accountmanagers en teamleads. Ook bevindt een deel van het management zich op deze locatie, evenals de afdeling Administratie en de afdeling Communicatie. Nieuwsgierig naar de medewerkers van Trinamics? Bekijk onze medewerkerspagina.

Westbroek 48, 4822 ZW Breda
+31 (0)76 548 73 73
breda@trinamics.nl