header donkerder

Technische vacatures in Breda

Ben jij technisch onderlegd en op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Dan ben je bij Trinamics aan het juiste adres! Trinamics is een toonaangevend detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in het koppelen van technische professionals aan de beste technische vacatures bij toonaangevende werkgevers in of rondom Breda.

Bekijk alle vacatures

Vacatures in Breda

Maintenance engineer machineonderhoud

Installatietechniek Medior Noord-Brabant

Ben jij die resultaat gedreven maintenance engineer waarbij "gewoon" niet goed genoeg is? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Voor onze opdrachtgever die landelijk opereert zijn wij op zoek naar een maintenance engineer machineonderhoud. 

Commissioning Engineer

Petrochemie Medior Noord-Brabant

Do you have a few years of experience as a commissioning Engineer? Do you like to install our products and inform the customer? Read on! The role is focused on commissioning and servicing system software within contractual agreements, adhering to budget and time constraints.

Engineer Veiligheid (bruggen, sluizen, gemalen)

Machinebouw Junior Zuid-Holland

Het engineersteam van onze opdrachtgever houd zich bezig met complexe civieltechnische werken op gebied van natte infra. Denk hierbij aan gemalen, waterkeringen, (hef)bruggen en sluizen.  Zij werken o.a. aan de grootste hefbrug van Europa; de Botlekburg. Je kunt je voorstellen dat veiligheid hierbij een grote rol speelt. En dat is waar jij om de hoek komt kijken! Wil jij de Nederlandse vaarwegen een stukje veiliger maken? Dan zoeken we jou. 

Service Technicus (LTS/MTS, huishoudelijke apparatuur, elektrotechniek, service, Noord-Holland, Flevoland)

Installatietechniek Medior Noord-Holland

Onze klant is een grote internationale fabrikant van huishoudelijke apparatuur. In hun segment zijn ze één van de marktleiders. Ze hebben wereldwijd zo’n 100.000 werknemers. Het bedrijf heeft zijn Nederlandse hoofdkantoor in Breda. 

Technisch maintenance engineer

Machinebouw Medior Noord-Brabant

Als maintenance engineer treed jij op als adviseur en regisseur op gebied van machineonderhoud. De klant heeft een bepaalde behoefte op gebied van zijn productieproces en jij duikt het bedrijf in om te kijken wat er op maintenance niveau gedaan kan worden om de processen te optimaliseren.

Planner

Installatietechniek Starter Noord-Brabant

Onze klant is een grote internationale fabrikant van huishoudelijke apparatuur. In hun segment zijn ze een van de marktleiders. Ze hebben wereldwijd zo’n 100.000 werknemers. Het bedrijf heeft zijn Nederlandse hoofdkantoor in Breda. Het Belgische hoofdkantoor is gevestigd in Brussel.

Monteur Werkplaats Machines & Voertuigen

Machinebouw Medior Noord-Brabant

Voor onze opdrachtgever die landelijk actief is op grote en kleine projecten zoeken we een handige monteur die ervaring heeft met het sleutelen aan zwaar materieel.  De materialen en voertuigen die worden gebruikt op de verschillende projecten komen op de locatie in Breda voor correctief en preventief onderhoud.  Jij werkt samen met een klein team volgens een dagelijkse planning om het materieel in topconditie te houden en de projecten binnen de afgesproken deadline te kunnen afronden !

Storingsmonteur glasvezel

Installatietechniek Medior Noord-Brabant

Wil jij ook snel kunnen internetten zonder enige storingen in je regio? Dan ben jij degene die dit kan regelen door de functie storingsmonteur glasvezel in de regio Oss. Hierbij krijg je een mooie bus waarin jij problemen gaat oplossen op verschillende locaties dichtbij Oss voor onze opdrachtgever. Zo krijg je ook 40 vakantiedagen en kans op opleidingen binnen de organisatie. Lees verder voor nog meer interessante weetjes over de vacature.

Scrum Master (Freelance ook mogelijk)

Software Medior Noord-Brabant 90,- / 110,-

Voor diverse hightech organisaties zijn wij opzoek naar Scrum Masters! Ben jij een leider, heb je een Agile mindset, beschik jij over Empirisch denkvermogen en vind jij het leuk om verschillende Scrum-teams te coachen? Dan hebben wij wellicht de juiste rol voor jou!

HSE Adviseur

Machinebouw Junior Noord-Brabant 3200,- / 4000,-

Ben jij starter veiligheidskundige of heb je al 1 a 2 jaar werkervaring met HSE beleid? Lees dan verder en solliciteer richting HSE Adviseur. Als HSE Adviseur ben jij o.a. verantwoordelijk voor de vertaling en implementatie van wet en regelgeving binnen een technische werkomgeving in de regio Breda.

Vorige pagina Volgende pagina

Of je nu net je opleiding hebt afgerond of een professional bent met jarenlange ervaring, wij hebben interessante technische vacatures voor iedere technische medewerker.

Binnen ons aanbod van technische vacatures in Breda hebben wij onder andere technische vacatures in de IT, technische vacatures in de machinebouw, technische vacatures in de automotive, technische vacatures bij de overheid, maar ook bij tal van grote en kleine bedrijven waar je als technisch medewerker aan de slag kunt. Ons team van ervaren consultants staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale technische vacature in, of in de buurt van Breda die aansluit bij jouw wensen.

Ben jij toe aan een nieuwe baan en spreken onze technische vacatures in Breda jou wel aan? Solliciteer dan nu op één van de openstaande technische vacatures en ga binnenkort aan de slag als technisch professional in Breda.

Technische vacatures op functieniveau

Omdat we over het algemeen veel technische vacatures in Breda hebben, geven we middels onderstaande alinea’s graag wat meer informatie op veelvoorkomende functies binnen ons technische vacature aanbod. Wil je meer weten over onderstaande vacatures, lees dan verder. Staat jouw functie hier niet tussen? Niet getreurd. Zoals aangegeven hebben we een ontzettend breed vacature-aanbod. Ook in Breda. Al deze vacatures vind je hier.

  • Technische dienst vacatures in Breda
  • Technische bedrijfskunde vacatures in Breda
  • Technisch tekenaar vacatures in Breda
  • Technisch commerciële vacatures in Breda
  • Vacatures voor een technisch manager in Breda

Technische dienst vacatures in Breda

Ben jij op zoek naar een baan in de technische dienst van een bedrijf in Breda? Bij Trinamics hebben we een groot aanbod van technische vacatures voor medewerkers die in de technische dienst aan de slag willen.

Als medewerker technische dienst zorg jij ervoor dat machines en installaties soepel blijven functioneren. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, het tijdig opsporen en oplossen van storingen en het aanpakken van problemen. Als medewerker technische dienst kun je zowel in teamverband, als zelfstandig aan de slag. Bij Trinamics hebben we een uitgebreid aanbod aan technische dienst vacatures in verschillende branches, ook in Breda. Zo kun je als technisch dienstverlener aan de slag bij allerlei verschillende bedrijven, ook waar je zelf niet zo snel aan zou denken. Bijvoorbeeld als technische dienst medewerker bij banken of verzekeringsmaatschappijen.

Heb jij al veel ervaring opgedaan als medewerker technische dienst en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is de vacature hoofd technische dienst wellicht wat voor jou. Als hoofd technische dienst geef je leiding aan een team dat verantwoordelijk is voor technische en algemene onderhoudswerkzaamheden. Het hoofd technische dienst houdt zich bezig met dezelfde taken als andere werknemers van de technische dienst, maar heeft ook een aantal extra taken. Het hoofd technische dienst coördineert namelijk de dagelijkse werkzaamheden en geeft leiding aan de technische medewerkers waarmee hij samenwerkt.

Ben je geïnteresseerd geraakt in één van de technische dienst vacatures in Breda, of spreekt één van de andere technische vacatures in Breda jou aan? Solliciteer direct en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij jouw droombaan.

Technische bedrijfskunde vacatures in Breda

Of je nu al ruime ervaring hebt met het analyseren van bedrijfsprocessen of het leiden van technische projecten en toe bent aan de volgende stap in jouw carrière, of onlangs een technische bedrijfskunde studie afgerond hebt en op zoek bent naar je eerste baan in de technische sector. Bij Trinamics zijn er tal van interessante mogelijkheden. Wij beschikken over diverse technische bedrijfskunde vacatures in Breda. Bekijk al onze technische vacatures in de omgeving van Breda en vind ook jouw ideale baan!

Als specialist in technische vacatures begrijpen we bij Trinamics het belang van technische bedrijfskundigen binnen organisaties. Onze consultants kennen de technische sector van binnen en van buiten en werken nauw samen met toonaangevende bedrijven binnen deze sector. Zij zijn allemaal op zoek naar gemotiveerde werknemers die hun technische vacatures kunnen invullen. Daarnaast zijn onze consultants experts in het matchen van technische bedrijfskundigen aan de juiste technische vacatures in Breda, zodat jij je carrière naar een hoger plan kunt tillen.

Ben jij geïnteresseerd in een nieuwe baan in de technische bedrijfskunde in Breda? Bekijk dan al onze technische bedrijfskunde vacatures in Breda. Bekijk je liever ons gehele aanbod van technische vacatures in Breda? Ook dat is mogelijk! Klik op onderstaande knop en bekijk het aanbod.

Technisch tekenaar vacatures in Breda

Naast ons aanbod van de eerdergenoemde technische dienst vacatures en technische bedrijfskunde vacatures, hebben we ook een divers aanbod aan technisch tekenaar vacatures in Breda. Technisch tekenen speelt een cruciale rol in het ontwerp- en engineeringsproces van technische projecten. Om deze reden hebben we bij Trinamics altijd wel technisch tekenaar vacatures, waaronder in Breda, die aansluiten bij professionele technisch tekenaars zoals jij. Bij Trinamics koppelen we de juiste technisch tekenaar aan de juiste technische vacature in Breda. Dat is namelijk waar wíj goed in zijn.

Vanwege ons grote aanbod van technische vacatures, hebben we vanzelfsprekend ook een groot aantal verschillende opdrachtgevers. Ook in Breda. Niet elke opdrachtgever zoekt naar hetzelfde profiel van een technisch tekenaar. Het ene bedrijf is op zoek naar een technisch tekenaar met veel ervaring die hij of zij heeft opgedaan in een van de diverse vakgebieden, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek en architectuur. En een ander bedrijf is op zoek naar een totaal ander profiel. Zij hebben bijvoorbeeld een vacature voor een technisch tekenaar die pas net van school af is en nog ervaring moet opdoen. Bij Trinamics gaan we voor je op zoek, zodat er voor iedere technisch tekenaar een technische vacature in Breda en omstreken is die bij zijn of haar wensen past.

Heb jij interesse in een baan als technische tekenaar in Breda? Bekijk ons gehele aanbod aan technisch tekenaar vacatures en solliciteer direct! Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je liever een kijkje nemen tussen alle beschikbare technische vacatures in Breda? Klik hier om alle beschikbare technische vacatures in Breda te bekijken.

Technisch commerciële vacatures in Breda

Is een baan als technisch bedrijfskundige of technisch tekenaar niets voor jou en hou jij je liever bezig met de commercie van een bedrijf? Dan is een baan als technisch commercieel medewerker wat voor jou! Technisch commerciële professionals zijn een belangrijke spil in het verbinden van technische expertise met commerciële doelen. Daarom hebben we bij Trinamics ook technisch commerciële vacatures in Breda, die aansluiten bij de behoeften van zowel de werkgever als de technisch commerciële expert.

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar technisch commerciële professionals die denken vanuit een commercieel maar ook technisch perspectief en een gedegen kennis van techniek en een sterke commerciële drive hebben.

Als technisch commercieel professional ben je in staat om technische producten of diensten te verkopen en klantrelaties op te bouwen en onderhouden. Je combineert jouw technische kennis met een commerciële mindset om oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van klanten.

Bij Trinamics begrijpen we dat een functie als technisch commerciële professional een unieke combinatie vereist van technische kennis, communicatieve vaardigheden en het vermogen om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. Onze consultants hebben een uitstekende kennis van de sector en werken nauw samen met (inter)nationale werkgevers om ervoor te zorgen dat de geschikte persoon bij de juiste technische vacature terechtkomt.

Beschik jij over een commerciële mindset, heb jij een gedegen technische kennis en heb je interesse in een baan als technisch commercieel medewerker? Neem een kijkje tussen al onze technisch commerciële vacatures in Breda en wie weet vind je jouw droombaan wel. Heb je de geschikte technisch commerciële vacature in Breda gevonden? Solliciteer dan direct en wie weet ga jij binnenkort aan de slag als technisch commercieel medewerker. Wil je liever ons gehele aanbod van technische vacatures in Breda bekijken? Bekijk hier alle beschikbare technische vacatures in Breda.

Vacatures voor een technisch manager in Breda

Heb jij al flink wat ervaring opgedaan in de technische sector, bijvoorbeeld als technisch bedrijfskundige of technisch commercieel medewerker, ben jij een echte ‘people manager’ en gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met techniek te maken heeft? Dan is een baan als technisch manager misschien wel wat voor jou.

Technisch manager word je niet zomaar. Daarom hebben de vacatures voor technisch manager vaak bepaalde vereisten waaraan je moet voldoen. Allereerst is een afgeronde technische opleiding, zoals technische bedrijfskunde, een belangrijke basis. Daarnaast wordt er vaak gevraagd naar relevante werkervaring in het vakgebied. Je bent natuurlijk nog geen goede manager wanneer je net van school afkomt. Een vereiste voor het managen van een team is dat je bekend bent met technische processen en uitdagingen.

Als technisch manager werk je zowel zelfstandig als in teamverband, daarom is het belangrijk dat je goed kunt schakelen tussen deze twee dynamieken. Je behoudt altijd het overzicht, zelfs in complexe situaties en bent in staat om resultaatgericht te werken. Daarnaast ben je proactief, neem je graag initiatief en beschik je over sterke analytische vaardigheden. Deze eigenschappen stellen je in staat om technische projecten en teams effectief aan te sturen en succesvolle resultaten te behalen.

Als jij jezelf herkent in dit profiel en klaar bent om een nieuwe uitdaging aan te gaan als technisch manager in Breda, bekijk dan een van onze technisch manager vacatures in de regio van Breda en ga op zoek naar de technisch manager vacature die het best bij jou past. Wil je liever een compleet overzicht van alle beschikbare technische vacatures in Breda? Dat is uiteraard ook mogelijk! Bekijk alle openstaande technische vacatures in Breda.

Zet de volgende stap en solliciteer op een technische vacature bij Trinamics

Ben jij geïnteresseerd geraakt in één van bovenstaande technische vacatures in Breda? Neem dan direct contact op met één van onze ervaren consultants! Zij helpen je bij de sollicitatieprocedure en gaan alles op alles zetten om jou te koppelen aan de technische vacature in Breda die jij op het oog hebt.

Om je voorafgaand aan de sollicitatie al wat hulp te bieden, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Je leest ze hier.