Nederlands

Kies jouw taal

overleg met collega's

Banen in de techniek

Ben jij technische opgeleid en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Trinamics biedt al ruim 15 jaar de beste banen in de techniekwereld. Met een grote diversiteit aan vacatures gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte match. Benieuwd hoe wij jou kunnen begeleiden door het gehele proces? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Bekijk hier onze banen in de techniek
Meer weten? Remco helpt je graag verder!
remco operationeel manager

Remco Droog

Commercieel Manager

Ons aanbod

De beste banen in de techniek, dat is wat wij jou bieden. Sinds 2005 verbinden wij werkzoekende talenten met werkgevers in de technische industrie. Dit regelen we voor zowel ervaren specialisten, als schoolverlaters met een afgeronde mbo-, hbo- of wo-opleiding. Iedereen vindt bij ons werk wat volledig aansluit bij zijn of haar opleiding, ervaring en ambities.  

Hoe het in zijn werk gaat

Vanuit onze kantoren, gelegen in het Zuiden en Westen van Nederland, gaan we aan de slag. Aan de hand van een aantal gesprekken ontdekken we waar jouw kwaliteiten, behoeftes en ambities liggen. Met deze informatie koppelen we jou aan een passende opdrachtgever. Ook nadat we jullie met elkaar in contact hebben gebracht, ondersteunen we je waar nodig. Kortom, wij begeleiden jou bij het gehele proces. Op ons kun je rekenen! 

Wat er van jou wordt verwacht

Uit ervaring weten wij dat deze samenwerking beter zal verlopen als de motivatie van de werkzoekers groot is. Onze opdrachtgevers verwachten ondernemende, ambitieuze en gemotiveerde sollicitanten; personen die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Doorgroeimogelijkheden zijn vrijwel bij al onze opdrachtgevers van toepassing. Herken jij jezelf hierin? Neem dan vooral contact met ons op!  

Welke banen zijn er in de techniek?

Is jouw specialiteit elektrotechniek, metaal, onderhoud, programmatie of installatie? Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Supply Chain, Machinebouw en Automotive, vind je bij ons al snel een van de leukste en bestbetaalde banen in techniek. Wij als technisch detacheringsbureau zorgen ervoor dat jij erachter komt welke richtingen er mogelijk zijn en bieden jou aansluitend de best passende banen aan. Samen gaan we voor succes!