Nederlands

Kies jouw taal

techniek automotive

Assemblage monteur

Op zoek naar een baan als assemblage monteur in de technische wereld? Je bent bij ons aan het juiste adres! Trinamics brengt namelijk vraag en aanbod samen. We helpen werkzoekers, zoals jou, te verbinden met bedrijven in onder andere de machinebouw en de installatiebranche 

  • Specialist in het zuiden en westen van Nederland
  • Ruim 500 vacatures
  • Jouw verbinder met de technische industrie
Bekijk hier onze assemblage monteur vacatures

Wat biedt Trinamics jou?

Er is bijna geen ontkomen aan. Met een breed scala aan vacatures in alle techniek branches, heeft Trinamics de ideale baan voor jou. Sinds 2005 is Trinamics hét bedrijf dat mensen verbindt met techniek. Hoe dit in zijn werk gaat? De specialisten van Trinamics begeleiden jou bij het gehele proces. Door het gesprek met je aan te gaan, ontdekken we je kwaliteiten. Vervolgens combineren we jouw kennis met onze ervaring, zodat we samen de perfecte match vinden. 

Wat biedt de betreffende opdrachtgever jou?

Gefeliciteerd! Een bedrijf biedt jou een baan aan. Als medewerker assemblage monteur is gedrevenheid een vereiste. Je bent graag druk bezig en werkt met passie aan de aan jou opgedragen opdrachten. Daar tegenover staat uiteraard een passend salaris. Hierbij is rekening gehouden met je opleidingsniveau en de hoeveelheid ervaring die je meebrengt. Ook zijn er bij vrijwel al onze opdrachtgevers doorgroeimogelijkheden.

Assemblage Monteur vacatures

Sr Software Engineer

Installatie en Energie Senior Noord-Brabant

Wij ontwikkelen assembleren en installeren complete interne transportsystemen. Daarnaast leveren wij onze logistieke oplossingen wereldwijd aan de glastuinbouw en AGF Sector. Onze machines die bekend staan om hun kwaliteit zijn voorzien van de nieuwste technieken en zijn veel gevraagd in de markt. Voor onze Engineering afdeling zijn wij op zoek naar een Senior Software Engineer Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en ontwikkelen van software voor besturing van installaties. Je werkt gedetailleerd projecten uit en bepaald waar nodig inkoopdelen. Je onderhoud contact met je projectleider en voert testen zelfstandig uit voor oplevering. Binnen de afdeling is door groei van het bedrijf deze positie vrijgekomen om het team van Engineers te versterken.

Monteur Panelenbouw

Installatie en Energie Medior Noord-Brabant

Het afleveren van hoogwaardige besturingspanelen en schakel- en verdeelinrichtingen: als monteur panelenbouw ben jij verantwoordelijk voor deze uitdagende projecten. En nóg mooier: de panelen en kasten die jij installeert, leiden vervolgens allerlei processen in goede banen, zoals de stroomvoorziening van een schoolgebouw, de beveiliging van machines in de verpakkingsindustrie of de besturing van achtbanen. Jij bent samen met je collega’s voor het opbouwen, bedraden en afmonteren van besturingspanelen en schakel- en verdeelinrichtingen. Met behulp van gedetailleerde ontwerpen klaar jij deze uitdagende klussen, waarbij je nauwkeurig werkt en de vooraf vastgestelde tijdsindicatie constant in het oog houdt. Als monteur panelenbouw ga je aan de slag met kleine en grote projecten voor een vaste opdrachtgever of discipline, zoals een fabrikant in de voedingsmiddelenindustrie of een waterschap. Zo groei jij stap voor stap uit tot expert op jouw zelfgekozen vakgebied. Heb jij zin om bovengenoemde projecten tot een goed einde te brengen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Assemblage Monteur

(Hightech) Industrie Starter Noord-Brabant

Heb jij een passie voor techniek? Als Assemblage Monteur ben jij verantwoordelijk voor het assembleren en vervolgens testen van mooie hightech producten binnen en buiten de cleanroom. Wil jij werken aan de nieuwste ontwikkelingen in de High Tech Markt? Reageer dan snel! 

Een topbaan! Hoe nu verder?

Ook na het samenbrengen van jou en je opdrachtgever, laat Trinamics je niet in de steek. We blijven je op de voet volgen en helpen je waar nodig. De lijnen zijn kort, waardoor de communicatie helder en transparant blijft. Talenten bieden we extra begeleiding en een netwerk aan. Ook professionals helpen we verder met hun ontwikkeling door middel van gespecialiseerde opleidingen. Kortom, je start relaties waar je op kunt bouwen!

Meer informatie aanvragen