Nederlands

Kies jouw taal

techniek automotive

Assemblage monteur

Op zoek naar een baan als assemblage monteur in de technische wereld? Je bent bij ons aan het juiste adres! Trinamics brengt namelijk vraag en aanbod samen. We helpen werkzoekers, zoals jou, te verbinden met bedrijven in onder andere de machinebouw en de installatiebranche 

  • Specialist in het zuiden en westen van Nederland
  • Ruim 500 vacatures
  • Jouw verbinder met de technische industrie
Bekijk hier onze assemblage monteur vacatures

Wat biedt Trinamics jou?

Er is bijna geen ontkomen aan. Met een breed scala aan vacatures in alle techniek branches, heeft Trinamics de ideale baan voor jou. Sinds 2005 is Trinamics hét bedrijf dat mensen verbindt met techniek. Hoe dit in zijn werk gaat? De specialisten van Trinamics begeleiden jou bij het gehele proces. Door het gesprek met je aan te gaan, ontdekken we je kwaliteiten. Vervolgens combineren we jouw kennis met onze ervaring, zodat we samen de perfecte match vinden. 

Wat biedt de betreffende opdrachtgever jou?

Gefeliciteerd! Een bedrijf biedt jou een baan aan. Als medewerker assemblage monteur is gedrevenheid een vereiste. Je bent graag druk bezig en werkt met passie aan de aan jou opgedragen opdrachten. Daar tegenover staat uiteraard een passend salaris. Hierbij is rekening gehouden met je opleidingsniveau en de hoeveelheid ervaring die je meebrengt. Ook zijn er bij vrijwel al onze opdrachtgevers doorgroeimogelijkheden.

Assemblage Monteur vacatures

Sr Software Engineer

Installatietechniek Senior Noord-Brabant

Wij ontwikkelen assembleren en installeren complete interne transportsystemen. Daarnaast leveren wij onze logistieke oplossingen wereldwijd aan de glastuinbouw en AGF Sector. Onze machines die bekend staan om hun kwaliteit zijn voorzien van de nieuwste technieken en zijn veel gevraagd in de markt. Voor onze Engineering afdeling zijn wij op zoek naar een Senior Software Engineer Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en ontwikkelen van software voor besturing van installaties. Je werkt gedetailleerd projecten uit en bepaald waar nodig inkoopdelen. Je onderhoud contact met je projectleider en voert testen zelfstandig uit voor oplevering. Binnen de afdeling is door groei van het bedrijf deze positie vrijgekomen om het team van Engineers te versterken.

Assemblage Monteur 2 ploegen

High tech industrie Medior Noord-Brabant 2800,- / 3600,-

Het bedrijf in Son en Breugel is gespecialiseerd in ontwikkeling, productverbetering, assemblage en onderhoud van fijne elektronica. 

Assemblage monteur

High tech industrie Medior Noord-Brabant 2700,- / 3500,-

Wil jij in de snelgroeiende hightech industrie werken? Wil je meewerken aan de meest geavanceerde en moderne machines en onderdelen? Stel je voor dat je daarbij ook nog een hoog salaris krijgt en jezelf kan ontwikkelen.

Word automonteur van speciale voertuigen!

Automotive Medior Gelderland 3200,- / 4000,-

In de regio van Arnhem zijn wij op zoek naar ervaren automonteurs met goede mechanische kennis en ervaring. Als automonteur kom je hier te werken met de meest specialistische en dynamische voertuigen waarbij jij zowel meewerkt aan revisie en onderhoud als assemblage. Interesse gewekt? Verder lezen!

Lead Project Engineer

Machinebouw Medior Noord-Brabant

Ben jij klaar voor een spannende nieuwe uitdaging binnen de logistieke sector? Bij onze klant zijn we op zoek naar een ambitieuze Lead Project Engineer voor onze afdeling Mechanical Engineering. Deze rol biedt je de kans om te werken met geavanceerde logistieke productverwerkingssystemen en palletizers, gericht op de glastuinbouw en AGF (Aardappelen, Groente, Fruit). Als Lead Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, uitvoering en succesvolle afronding van meerdere projecten tegelijkertijd, binnen de afgesproken scope.

Een topbaan! Hoe nu verder?

Ook na het samenbrengen van jou en je opdrachtgever, laat Trinamics je niet in de steek. We blijven je op de voet volgen en helpen je waar nodig. De lijnen zijn kort, waardoor de communicatie helder en transparant blijft. Talenten bieden we extra begeleiding en een netwerk aan. Ook professionals helpen we verder met hun ontwikkeling door middel van gespecialiseerde opleidingen. Kortom, je start relaties waar je op kunt bouwen!

Meer informatie aanvragen