Nederlands

Kies jouw taal

cm.comtrinamics[25]

ASML vacatures

Werken bij ASML

Een toonaangevend, marktleider hightechbedrijf/machinebouwer in Nederland dat zich richt op de productie van machines waarmee microchips gemaakt worden. Ook staat ASML bekend om de voortdurende innovatie en technologisch leiderschap in de halfgeleiderindustrie/semiconductor industrie.

Als jouw ambitie gericht is op een loopbaan in een de wereld van de internationale technologie om internationaal impact te maken in de wereld van technologie, geef je jouw carrière een boost om bij ASML te werken. In de hoeveelheid aan openstaande rollen weet Trinamics je de weg te wijzen om tot de juiste vacature te komen door onze langdurige relatie met ASML.

Bekijk hier ons aanbod aan vacatures

Breed scala aan technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een werkomgeving waar je kunt bijdragen aan baanbrekende technologieën in de technologische sector of heb je interesse in vacatures binnen de automotive industrie? Bij Trinamics vind je een breed scala aan vacatures in deze technische branches. Of je de volgende stap wilt zetten in jouw carrière bij onze grote opdrachtgever of juist bij een kleinere opdrachtgever, ons aanbod van vacatures biedt je de kans om jouw ambities waar te maken.

Asml vacatures

Program manager: Als program manager speel je een rol in het coördineren en beheren van projecten en programma’s. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van plannen en het bewaken van de voortgang om ervoor te zorgen dat doelen worden bereikt. Je bent in staat om projecten succesvol af te ronden.

Assemblage technician: als assemblage technician ben je betrokken bij het assembleren, testen en kalibreren van systemen. Je werkt samen met engineers en teamleden om ervoor te zorgen dat systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Een uitgebreide selectie van ASML vacatures

QEHS Specialist

High tech industrie Medior Noord-Brabant

CRE QEHS Specialist Ben je iemand die graag zijn of haar steentje bijdraagt aan het uitvoeren, analyseren en opvolgen van incidentonderzoeken, het waarborgen en actualiseren van RI&E's en het aansturen van verbeterprojecten? Dan is deze vacature iets voor jou.

Open Job Application ASML

High tech industrie Starter Noord-Brabant

Are you looking for the right career-move? Trinamics will help you! We have a lot of openings at ASML in a high-tech environment (Vocational Degree, Bachelor, Master, PHD, mechanical engineering, mechatronics, electrical, aviation, aerospace, physics, mathematics, optics, software, computer science, logistics, automotive, embedded engineering )

Program Manager

High tech industrie Senior Noord-Brabant 9000,- / 10250,-

In this role, you'll be part of the Risk & Business Assurance (RBA) department. This department plays a crucial role by providing an integrated risk management methodology. RBA focuses on diverse risk areas, including Security, Compliance, and Business Continuity. As part of our strategic initiatives in major risk domains, we are seeking accomplished senior project and program managers to spearhead and oversee activities company-wide that contribute to agreed-upon programs.

Technician Extreme Ultraviolet

High tech industrie Starter Noord-Brabant 3800,- / 4800,-

Are you seeking a stimulating role where you can leverage your technical skills to their fullest potential, contributing to cutting-edge technology in the realm of lithography?

Gas Safety Architect

High tech industrie Senior Noord-Brabant

The role of the Gas Safety Architect involves translating the comprehensive gas safety system requirements into an architecture that meets these criteria. Do you have experience in Gas Safety engineering?

Breed scala aan vacatures

Bij Trinamics hebben we een breed scala aan vacatures beschikbaar, variërend van engineering tot IT, van operations tot supply chain management. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, er zijn mogelijkheden voor iedereen om zijn of haar talenten te ontplooien en een verschil te maken bij ASML.

Vind jouw droombaan bij Trinamics

Wil je ontdekken welke mogelijkheden er bij Trinamics liggen voor jou? Of heb je extra ondersteuning nodig bij het solliciteren? Onze recruitment consultants staan klaar voor je. Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Bouw bij Trinamics aan je toekomst in de wereld van techniek

Ben je op zoek naar nieuwe kansen in de technische sector? Bij Trinamics helpen we je graag jouw droombaan te vinden. Sinds 2005 verbinden we mensen met de techniek. We hebben vestigingen in Breda, Eindhoven en Rotterdam. Benieuwd wie jou kan helpen per regio. Bekijk ze hier!

De voordelen van werken via Trinamics

Ontdek het brede scala aan meer dan 300 technische vacatures. Bij Trinamics hebben wij een uitgebreide netwerk van bedrijven, je kunt profiteren van veel mogelijkheden. We blijven in contact ook nadat je gestart bent met werken bij een van onze opdrachtgevers. Onze consultants staan altijd voor je klaar, om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij elke stap van je loopbaan. Solliciteer vandaag nog!

Vragen over ASML vacatures?

Als je vragen hebt over de ASML vacatures, staan onze consultants klaar om je te helpen. Wil je meer weten over specifieke functies of het sollicitatieproces wij zijn er om al je vragen te beantwoorden. We helpen je bij het vinden van de perfecte match voor jouw vaardigheden en ambities. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon of het online contactformulier.

Meer weten over de ASML vacatures

ASML heeft een diverse werkomgeving met meer dan 100 nationaliteiten die er werken. Hoewel ASML wereldwijd fabrieken heeft, bevindt de grootste zich in Nederland, waar ongeveer de helft van de ASML-medewerkers werkzaam is. Ontdek de vacatures bij ASML. Bekijk het volledige aanbod of neem vandaag nog contact op.

Klaar om de volgende stap te zetten in jouw carrière?

MEER INFORMATIE AANVRAGEN