Nederlands

Kies jouw taal

Servicemonteur Consumentenelektronica / Witgoed

Vacature details

Vakgebied: Installatietechniek
Opleiding: Junior
Werklocatie: Zoetermeer
Vacature ID: 11565

Introductie

Ben jij op zoek naar een diversiteit aan werkzaamheden en heb je graag klantcontact? En rijd je ook nog eens graag in een goed uitgeruste bus met gereedschap in jouw eigen regio rond? Dan is de functie van Servicemonteur Witgoed wat voor jou! In diverse regio's door Nederland zoeken wij Servicemonteurs, dus neem contact op als deze vacature jou aanspreekt.

Ieder huishouden heeft diverse witgoed apparatuur staan en tevens zijn er enorm veel verschillende merken, modellen en type producten denkbaar. Een storing verhelpen aan een dergelijk apparaat is geen standaard actie doordat de toepassingen/ merken / modellen erg uiteenlopen. De ene keer is het een simpele reset en de andere keer moet er een pomp vervangen worden. Als Servicemonteur wordt er een beroep gedaan op jouw creativiteit en zelfstandigheid, aangezien je bij de klant de situatie moet inschatten en het liefst direct moet verhelpen. 

De klant verwacht op het moment dat je binnenkomt een goed werkend apparaat na afloop, maar dit is helaas niet altijd het geval. De manier waarop je met de klant omgaat is daarom ook een belangrijk aspect in de functie. Je bent het visitekaartje van de organisatie en zal regelmatig geduld moeten vragen aan de klant, omdat een onderdeel besteld moet worden. 

Geen dag is hetzelfde en je hebt enorm veel vrijheid in je werk als je in staat bent een x-aantal klussen per dag af te ronden. Kom jij ons team versterken? 

Functieomschrijving

Als buitendienst witgoed monteur ga je bij particulieren langs om de defecten aan elektrische huishoudapparaten (wasmachines, drogers, kookplaten, koelkasten, etc.) op te sporen en te verhelpen. Je bespreekt duidelijk met de klant wat je gaat doen en zorgt voor een nette werkplek, aangezien je bij mensen thuis aan het werk bent. 

Indien het niet mogelijk is om het apparaat te repareren handel je dit op de juiste manier af. Je besteld nieuwe componenten en maakt een afspraak om later terug te komen of adviseert in de aanschaf van een nieuw apparaat. Door een goed inwerktraject ben je op de hoogte van de meest voorkomende storingen en reparaties, maar er zal altijd een nieuwe situatie optreden waarin je inventief moet zijn zonder in paniek te raken. Vanzelfsprekend kun je altijd contact opnemen met een collega om onduidelijkheden weg te nemen. 

Verder ben je veel op pad en zorg je voor het op orde houden van de bus en de spullen hierin. Je voert een correcte administratie en vult werkbonnen in als je klaar bent met werken. 

Wat verwachten we van jou?

 • Je komt te werken in de regio waar je woonachtig bent. Incidenteel kan het voorkomen dat je eens verder moet rijden, dus er wordt wel wat flexibiliteit verwacht; 
 • Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een Rijbewijs B; 
 • Ervaring met het reparatie aan elektrische apparaten, bij voorkeur witgoed, is een pré; 
 • Je bent in staat om zelfstandig problemen aan te vliegen en toont aan dat je inventief en allround bent;
 • Je hebt aantoonbare technische kennis, zowel op het gebied van elektro als op mechanisch vlak, en bent bij voorkeur in het bezit van een afgerond MTS; 
 • Je hebt handigheid met computers, aangezien het voorraadbeheer en de afhandeling van werkbonnen een belangrijke taak is;
 • Je bent representatief en kan als ambassadeur van de organisatie richting de klant optreden. 

Wat kun jij van ons verwachten?

 • Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers.
 • Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Minimaal 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag.
 • Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren.
 • Bij Trinamics krijg je leuke extra's: referral bonussen, korting op je zorgverzekering en activiteiten (voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)

Voordelen van solliciteren via Trinamics

 • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
 • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
 • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
 • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 
Jouw contactpersoon voor deze vacature
remco teamlead

Remco Terwint

Account Manager