Nederlands

Kies jouw taal

kantoor eindhoven trinamics

Vestiging Rotterdam

“Diversiteit in je werk en kansen en tijd om jezelf te ontwikkelen, dat is werken bij Trinamics!”

Rick Schipperen - Teamlead

De perfecte baan voor jou?

De locatie

In 2015 is Trinamics Rotterdam geopend. Na 2 verhuizingen hebben we sinds begin 2020  onze intrek genomen in kantoorpand Gemini, aan het Brainpark 1 in Rotterdam. Dit is een groot en ruim opgezet bedrijventerrein met veel groen. Midden in het Brainpark ligt een grote waterplas met bruggetjes en wandelpaden. Ook de vestiging zelf is erg ruim ingericht en heeft misschien wel het allermooiste uitzicht van heel Trinamics, de Van Brienenoordbrug.

Rotterdam is een echte havenstad, gelegen aan de Nieuwe Maas. Door deze grootste en meest belangrijke haven van Europa, staat de stad in verbinding met de hele wereld. De term ‘verbinden’ staat tevens symbool voor wat de 4 medewerkers van Trinamics Rotterdam het liefst doen: mensen verbinden met techniek.

Het kantoor

Deze vestiging kenmerkt zich als een vestiging met een typische Rotterdamse mentaliteit, namelijk: ‘Niet lullen maar poetsen’. Elke dag worden de schouders er flink onder gezet om successen te behalen. Er is nog veel onontgonnen gebied, waardoor er genoeg mogelijkheden zijn om verschillenden branches verder uit te bouwen. Momenteel zijn we in Rotterdam actief in de branches Industrie, Software/IT, Bancair en Hightech. Op vrijdag wordt er regelmatig een typische Rotterdamse kapsalon gehaald om het hard werken van die week te belonen. En als je geluk hebt, neemt collega Marlous of Reinier de hond mee naar kantoor waarmee je in de pauze een rondje kunt wandelen.

Bereikbaarheid

De locatie van Trinamics Rotterdam, is direct gelegen aan de westzijde van de A16 en aan de noordzijde van de Van Brienenoordbrug. Op onze parking aan de achterzijde van het pand vind je voldoende gratis parkeerplaatsen. Je kunt er tevens voor kiezen om te parkeren aan de doorgaande weg, maar dit is wel betaald. Ook met het openbaar vervoer zij wij goed bereikbaar. Metro- en busstation Kralingse Zoom ligt pal achter het Brainpark en is met een wandeling van 10 minuten bereikbaar via een trap oven een waterplas. Plan je hier route naar ons kantoor.

remco operationeel manager

Wil jij werken op kantoor Rotterdam? Remco helpt je graag verder