Nederlands

Kies jouw taal

kantoor eindhoven trinamics

Werken bij Trinamics Nijmegen

"Ondernemerschap, plezier maken en doelgericht werken, dat typeert werken bij Trinamics."

Rutger Bartelink - Divisiemanager

Wil jij hier werken?
anton divisiemanager

Anton Hooijmans

Divisiemanager

De locatie

In Nijmegen, de oudste stad van Nederland, hebben we in 2019 onze vierde vestiging geopend. Je vindt het kantoor aan bedrijventerrein Kerkenbos, wat gelegen is  in het zuiden van Lindenholt. Het terrein heeft niet alleen kantoorpanden maar ook veel volkstuinen, wat zorgt voor een mooie omgeving. Vestiging Nijmegen vind je vlakbij de Brabantse Poort en recreatiegebied Berendonck. Winkelcentrum Dukenburg, het grootste winkelcentrum van Nijmegen, vind je op ongeveer 15 minuten lopen van het kantoor.

Het kantoor

Werken op deze vestiging betekent dat je komt te werken in een klein hecht team. Je zal nauw samenwerken met de vestiging Eindhoven en daar ook regelmatig aanwezig zijn. Je leert dus veel collega’s goed kennen en hebt een afwisselende werkweek omdat je niet elke dag achter hetzelfde bureau zit.

De klanten waarvoor je de perfecte match maakt zijn uiteenlopend. Van toonaangevende multinationals tot aan lokale aan mkb-bedrijven, allen actief in de hightech en semiconductor industrie. Op vrijdag wordt er regelmatig een ‘Broodje Dennis’ gehaald om het hard werken van de afgelopen week te belonen. En tijdens het mooie zomerweer brengen we regelmatig een bezoekje aan een terrasje in park Berendonck. ­­­­

Bereikbaarheid

De locatie van Trinamics Nijmegen, sluit direct aan op een knooppunt van hoofdinvalswegen richting de A73 naar Venlo, de A50 naar ‘s Hertogenbosch en de A15 naar Rotterdam. Op onze grote parkeerplaats vind je voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zij wij goed bereikbaar. Ons kantoorpand bevindt zich op loopafstand van trein- en busstation Nijmegen Dukenburg met een rechtstreekse aansluiting op NS Station Nijmegen Centraal. Plan hier je route naar ons kantoor.