Nederlands

Kies jouw taal

werk trinamics techniek

Werken als Consultant bij Trinamics

Jij bent een échte matchmaker en bent de verbindende factor tussen onze opdrachtgevers en technische professionals.

Wil je aan de slag binnen recruitment en heb je affiniteit met commercie en techniek? Kom dan werken bij Trinamics! Wij zijn altijd op zoek naar talent zoals jij. 

Nu solliciteren als Consultant bij Trinamics

Jouw taak

Elke dag ga je op zoek naar de beste match tussen technische professionals en klanten uit de regio. Je bent dus een échte matchmaker. Om de juiste technische talenten te vinden, krijg je allerlei recruitmentmarketing tools aangereikt. Denk aan (vacature)campagnes op job boards en verschillende social media kanalen. Ook kun je gebruik maken van LinkedIn accounts waarmee je oneindig kandidaten kunt zoeken. Jouw focus zal met name liggen op de branche Software/IT.

Misschien weet je al een beetje hoe de recruitmentwereld in elkaar steekt door de eerdere ervaring die je hebt opgedaan. Als dat niet het geval is, leren wij het je graag. Dat geldt ook voor je kennis van de wereld van techniek in het algemeen. Je kunt dus op elk niveau aan de slag binnen Trinamics. Dagelijks werk je aan je soft-, hard-, en business skills en krijg je training/coaching on the job. Je wordt altijd persoonlijk ingewerkt door één van onze consultants.

Wat heb je nodig?

Een commerciële uitdaging, daar ben jij naar op zoek. Je gaat doelgericht te werk en beschikt over een winnaarsmentaliteit. Toch is voor jou persoonlijk te werk gaan een belangrijk aspect. Je legt graag de verbinding tussen mensen en weet precies wanneer je jouw goede adviesvaardigheden in moet zetten om tot het beste resultaat te komen.

Je vindt het een uitdaging om grote en middelgrote MKB bedrijven aan je te binden, opdrachten te verwerven en juist net die onvindbare technici te vinden die zij zoeken. Je weet dat elke stap in je wervingsproces belangrijk is en zet je kennis en kunde in om invloed uit te oefenen en zaken voor elkaar te krijgen. Je bent creatief en doortastend in het werven van technici en weet exact waar zij de volgende stap in hun carrière kunnen zetten.

Wat wij van je vragen

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau. 
  • Je hebt interesse in mensen en hun carrièrepad. 
  • Je begrijpt hoe de commerciële wereld in elkaar steekt en handelt daarnaar.
  • Je bent representatief, sociaal vaardig en beschikt over een flexibele werkinstelling.
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must. 
  • Heb je kennis van arbeidsrecht (bij voorkeur NBBU / ABU)? Top! Maar anders leren wij het je. 

Wat kun jij van ons verwachten?

Bij Trinamics kom je terecht in een gezellige en open werkomgeving met veel persoonlijke aandacht. Je gaat werken voor toonaangevende opdrachtgevers zoals ASML, DAF en Siemens. Ben je toe aan een volgende stap en wil je doorgroeien? Ook dat kan bij Trinamics. Er zijn volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Van ons krijg je 30 vakantiedagen (met vakantiegeld natuurlijk) en een laptop. Misschien iets voor later, maar ook goed om aan te denken: je pensioenvoorziening. We got you covered! Trinamics betaalt deze voorziening voor je. Natuurlijk heb je ook nog een auto nodig om van A naar B te komen. Ook deze regelen we voor je! Wij zorgen ervoor dat je met je leaseauto naar opdrachtgevers en kandidaten kunt rijden. 

Activiteiten
Elk jaar gaan we een weekendje naar het buitenland, zoals Londen of skiën in Winterberg. Successen vieren we met borrels en etentjes (of gewoon zomaar). En natuurlijk hebben we een vrijmibo waarna we regelmatig in de stad belanden of de karaokeset uit de kast trekken. Je zal je verbazen over de muzikaliteit van je collega's. 

Vragen?

Heb je vragen over de functie van Recruitment Consultant bij Trinamics? Vul dan onderstaand formulier in. 

Meer informatie aanvragen