Nederlands

Kies jouw taal

Scada Engineer

Vacature details

Vakgebied: Machinebouw
Opleiding: Starter
Werklocatie: Waalwijk
Vacature ID: 2729

Functieomschrijving

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant levert custom made oplossingen voor technisch complexe processen en machinebesturingen.  Haar opdrachtgevers bevinden zich de segmenten marine & offshore, speciaal machinebouw en procesautomatisering.

Functieomschrijving

Als PLC / SCADA Engineer functioneer je binnen de afdeling Engineering en resulteer je onder de Engineering Manager. Je werkt in een kleinschalig  projectteam bestaande uit max 5 personen.
Met behulp van functionele specificatie en de klant specifieke wensen  en eisen maak je een technisch ontwerp en bijhorende planning voor het project.

Door jouw kennis &  kunde van de in te besturen machines ben je in staat op een effectieve en daadkrachtige wijze de eisen en de wensen van de opdrachtgever te vertalen in software. Nadat de software intern getest en gesimuleerd is wordt de software bij de klant geïnstalleerd. Aan jou en de overige teamleden van het projectteam dan om middels een gestructureerde inbedrijfname de machines of processen tot leven te roepen. Uiteraard zal deze laatste fase bij de opdrachtgever op locatie geschieden. Dit kan in Nederland of buiten de grenzen zijn.

Je bent verantwoordelijk voor een duidelijke (software) specificatie inclusief de daarbij behorende communicatie, zowel naar de klant als intern en draagt zorg voor een adequate planning, uitvoering en evaluatie van de projectwerkzaamheden m.b.t. de engineering.

Wat verwachten we van jou?

  • HBO opleiding (Elektro/ Mechatronica / Informatica;
  • 3-5 jaar relevante werkervaring;
  • beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.;
  • bereid om te reizen in binnen- en buitenland en
  • kennis van Siemens en Allen Bradley programmeertaal.

Wat kun jij van ons verwachten?

Aan de juiste kandidaat wordt een uitdagende en afwisselende functie geboden binnen een professionele, hoogwaardig technische omgeving.

Een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden ( waaronder auto, laptop, en telefoon van de zaak ) zijn vanzelfsprekend.

Daarnaast biedt onze klant bij de indiensttreding uitgebreide studie mogelijkheden en zelfs een vrij te besteden studiebudget van €1000 per jaar.

Na een detacheringperiode en bij goed functioneren treed je in vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen.