Nederlands

Kies jouw taal

E&I Technicus (Jr. of Sr.) (MBO, HBO, E&I, PLC, Elektrotechniek, Elektronica, regio Waalwijk)

Vacature details

Werklocatie: Waalwijk
Vacature ID: 4882

Functieomschrijving

Als E&I Technicus ga je samen met je collega’s, onder leiding van de Maintenance Supervisor, ervoor zorgen dat de installaties optimaal beschikbaar zijn. Je zult een team van externe monteurs aansturen en coördineren. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de technische installaties aan de hand van controle lijsten en eigen inzicht. Daarnaast voer jij ook inspecties uit aan de productie-installaties en de randapparatuur. Tevens wordt er van je verwacht dat je preventieve acties onderneemt om storingen en plant downtime te voorkomen. Je zult je ook bezig houden met laagspanningsinstallaties aangezien jij deze moet testen en inspecteren volgens NEN1010 en NEN3140.

Op basis van storingen moet jij de competenties hebben om deze op te sporen, een diagnose te stellen en het probleem te verhelpen. Inbedrijfstellen, testen en kalibreren van apparatuur behoort eveneens tot jouw takenpakket. Ook ben jij in staat om je bezig te houden met verbeteringsprojecten. Hierin zal je begeleiding of assistentie bieden bij nieuwbouw- en installatiewerkzaamheden. Dit doe je door samen te werken met derden die je, indien nodig,  zelf inleent. 

Je zult met voorstellen moeten komen om de technische staat van de productie installaties en randapparatuur te verbeteren en verder te ontwikkelen. Je zult advies moeten geven over onderhoud, vervanging en vernieuwing van equipment. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen van gemodificeerde en nieuwe systemen. Tot slot zorg jij ervoor dat de Life Saving Rules, SHE-, bedrijfs-, hygiëne-, milieu-, ARBO- en veiligheidsvoorschriften en –instructies worden nagestreefd en dat er een veilige werkomgeving is. Binnen deze functie rapporteer je aan de Maintenance Fieldsupervisor E&I.

Wat verwachten we van jou?

• MBO/HBO werk- en denkniveau, met een opleiding in de Elektro- of Meet- en Regeltechniek.

• Je hebt kennis van PLC’S, procescomputers, gasdetectiesystemen, sensoren etc.

• Je bent bekent met procesautomatisering.

• Aantoonbare ervaring met E&I.

• Goede beheersing van zowel de Nederlands als de Engelse taal in woord als geschrift.

• Je bent nauwkeurig, flexibel en resultaatgericht en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

• Je bent bekend  met de risico’s van chemische installaties en veiligheid vind je uiterst belangrijk.

• Bereid zijn om storings- en consignatiediensten te draaien.

• Kandidaten die ervaring hebben in de elektrotechniek en een afgeronde MTS 3/4, maar niet met het E&I vakgebied zijn ook uitgenodigd om te solliciteren. Een opleidingstraject hoort ook tot de mogelijkheden.

Keywords

Instrumentatie, PLC, Ethernet, Profibus, Industriele Automatisering, E&I, Hart/ Smart apparatuur, DeltaV, BRZO, Procesautomatisering, Veiligheid, NEN3140, TBI, TSI, MBI, MSI

Wat kun jij van ons verwachten?

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen.