NL
NL

Verhalen van onze medewerkers

Leer onze medewerkers kennen. Ben jij benieuwd hoe een werkdag er bij Trinamics uit ziet? En wil jij graag weten wat onze medewerkers drijft? Lees het hier!

Werken bij trinamics volgens Sam

Sam vertelt je graag over zijn rol als Recruitment Consultant bij Trinamics. Hoe begint hij zijn werkdag en wat vindt hij het leukst in zijn werk? Je leest het hier!

Dit is mijn verhaal

Hoe ben jij bij Trinamics terecht gekomen?
Ik wilde graag bemiddelen binnen andere branches dan waar ik hiervoor werkzaam in was. Dus besloot ik om me te gaan orienteren op iets anders.
Via via hoorde ik over de plannen voor een vestiging in Nijmegen en zodoende heb ik contact gezocht met de vestigingsmanager.

Wat was je eerste indruk tijdens je inwerkperiode?
Mijn eerste maand heb ik op de vestiging in Eindhoven gewerkt omdat Nijmegen nog niet officieel open was. Daar ben ik heel goed opgevangen. Omdat ik al ervaring had binnen de arbeidsbemiddeling, was ik redelijk snel gewend aan de systemen. Wat me wat meer tijd kostte was de vele verschillende profielen en opdrachtgevers onder de knie te krijgen.

Wat houdt je werk precies in?
Mijn dagelijkse werkzaamheden gaan voornamelijk over het acquireren van nieuwe business, het sourcen van kandidaten en de daaraan verwante activiteiten. Bijvoorbeeld het doen van bedrijfsbezoeken, intake gesprekken, voorbereiden van kandidaten voor gesprekken bij de klant enzovoorts. Daarnaast ben ik aanspreekpunt voor mijn medewerkers op het gebied van HR zaken, vragen met betrekking tot verlof/salaris etc.

Werken bij Trinamics betekent..
Het werk bij Trinamics is altijd dynamisch. Plus het feit dat we een organisatie zijn met korte lijnen. Dat maakt dat je snel kunt schakelen met collega’s, maar net zo goed ook met de directie. Binnen Trinamics ken je al je collega’s goed en we hebben leuke activiteiten van tijd tot tijd. Dat maakt dat je als collega’s samen voor kansen gaat en soms snel succes kunt hebben. Ondanks dat het geen familie bedrijf is heb ik het idee dat dat wel het geval is.

Hoe heb je je jezelf kunnen ontwikkelen binnen Trinamics?
In de relatief korte tijd die ik bij Trinamics werk, heb ik een grote hoeveelheid technische terminologie geleerd. Hierdoor is het makkelijker om de juiste kandidaat voor de juiste vacature te vinden. Door deze kennis ben ik tevens richting kandidaten en medewerkers een betere en sterkere gesprekspartner. Daardoor ben ik in staat om kritische vragen te stellen en kan ik de gesprekken met kandidaten goed uitdiepen.

Tevens heb ik met het binnenhalen van mijn eerste klant binnen de Farmaceutische industrie een stap gezet naar een nieuwe business unit binnen Trinamics. Deze unit zal Food & Pharma gaan heten en zal ik dit verder uit gaan bouwen met als doel Key Account Manager te worden.

Ik begin mijn (werk)dag altijd met..
Ik pak eerst een bak koffie en log daarna in op de jobboards om te zien wie in de regio zijn/haar cv online heeft gezet. Hopelijk zijn daar kansrijke leads bij die deze dag een mooi begin kunnen geven.

Mijn werkdag is geslaagd als..
Een vruchtbare dag heeft liefst natuurlijk een plaatsing, maar een dag is ook geslaagd als ik fijn klant- en kandidaat contact heb gehad. Of bijvoorbeeld wanneer een kandidaat wordt uitgenodigd voor een gesprek bij de klant, dat is ook een leuk succesmomentje.

Wil jij deel uitmaken van het Trinamics team?

Klik dan op onderstaande button en kom met ons in contact!

Sam Helpt je graag verder!
Sam Hoogland
Contact opnemen