Nederlands

Kies jouw taal

Remco zijn 12,5 Jaar bij Trinamics: Een Reis van Groei, Samenwerking en Herinneringen.

Het is 12,5 jaar geleden dat ik besloot om deze reis te beginnen, gedreven door een combinatie van mijn HR-studie en de aantrekkingskracht van de commerciële aspecten van de rol. Het ondernemende karakter van Trinamics beloofde avontuur en groeimogelijkheden, en ik heb er geen moment spijt van gehad.

linkfotografie1906 104865remcod

Groei en Ontwikkeling
Gedurende deze periode heb ik mezelf zien groeien op manieren die ik nooit had verwacht. Natuurlijk was er de technische kennis en inzicht in de arbeidsmarkt die ik opdeed, maar het was vooral mijn persoonlijke ontwikkeling die me trots maakt. Van het verbeteren van mijn gesprekstechnieken tot aan het leiden van een team en meehelpen om een organisatie verder uit te bouwen. elke stap bracht nieuwe uitdagingen en leermomenten met zich mee. Ik heb geleerd om nooit aannames te doen, rustig te blijven en bovenal positief te blijven, ongeacht de situatie. Dit probeer ik mee te geven aan anderen o.b.v. mijn ervaringen.

Trots op Saamhorigheid
Een van mijn meest trotse prestaties in deze 12,5 jaar is het creëren van een hechte band binnen ons team. Het zijn mijn collega's die mijn tijd bij Trinamics zo waardevol hebben gemaakt. De traditie van Sinterklaas vieren met rijmpjes is slechts een voorbeeld van hoe we samen plezier hebben, zelfs als het veel tijd kost.

Een Ongewijzigde Cultuur van Samenwerking
Ondanks alle veranderingen is de bedrijfscultuur bij Trinamics altijd familiair gebleven. Samenwerking staat centraal, en dat is iets wat ik enorm waardeer en koester.

Uitdagingen en Overwinningen
De uitdagingen waren talrijk, maar ik heb ze altijd aangepakt met een positieve instelling. Door naar mezelf te kijken, in oplossingen te denken en constructief te blijven, heb ik elke obstakel weten te overwinnen.

Het Waardevolste Aspect van Trinamics

Het meest waardevolle aspect van werken bij Trinamics is zonder twijfel de samenwerking. Alleen samen kunnen we echt succes behalen.

Ondersteuning in Professionele Ontwikkeling
Trinamics heeft me altijd gesteund in mijn professionele ontwikkeling door me de ruimte te geven om te handelen en te leren van mijn fouten. Juist die momenten van falen hebben me het meest geleerd.

Favoriete Herinneringen
Het is moeilijk om slechts één favoriete herinnering te kiezen uit al die jaren bij Trinamics.

Er zijn een hoop bijzondere herinneringen die allemaal in hun eigen context favoriet kunnen zijn. De één heeft betrekking op teambuilding en de andere op een geboekt resultaat en tegelijkertijd kan het één niet zonder het andere.

Advies aan Nieuwe Medewerkers
Voor degenen die net zijn begonnen bij Trinamics, wil ik graag meegeven: zie arbeidsbemiddeling als een ambacht, wees kritisch naar jezelf, toon initiatief en onderschat nooit de kracht van samenwerking.

Mijn reis bij Trinamics is er een geweest van groei, samenwerking en onvergetelijke herinneringen. Ik kijk met veel enthousiasme uit naar de volgende hoofdstukken van dit avontuur!

remco operationeel manager

Wil jij deel uitmaken van het Trinamics team?

Klik dan op onderstaande button en kom met ons in contact!