Werkvoorbereiders Installatietechniek

Noord-Brabant Installatie en Energie Medior

Onze klant is gespecialiseerd in de technische realisatie van winkels en utiliteit. Zij adviseert, engineert, installeert en onderhoud alle voorkomende technische installaties. Denk hierbij aan CV-, luchtbehandeling-, koel-, en meet- en regelinstallaties, GBS, sanitair, elektrische installaties, maar ook inbraakbeveiliging-, data- en telefonie systemen. Een belangrijk onderdeel van deze organisatie is technisch onderhoud en service en beheer.

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt als basis MBO werktuigbouwkunde of Installatietechniek;
  • Je hebt bij voorkeur gevolgd of bent bezig met vakgerichte trainingen/cursussen op het gebied van werkvoorbereiding, M&R, ET, Luchtbehandelingstechniek (TVVL), koudetechniek, F-Gassen etc.;
  • Indien je in het bezit bent van VCA-1 en/of NEN 3140, is dit een pre;
  • Engels in woord en geschrift;
  • Ervaring met MS Office pakketten o.a. Word, Excel en Outlook.
  • Je bent gericht op een vlotte en efficiënte service aan klanten. Je kunt goed presteren onder druk, bent flexibel en communicatief vaardig en je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit.

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij onze opdrachtgever? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

Als werkvoorbereider ben je de spin in het web. Naast werkvoorbereiding zullen jouw werkzaamheden ook bestaan uit engineering en calculatie. Dit zorgt voor een allround functie waarin je op veel terreinen ervaring kunt opdoen. Niet alleen in werktuigbouwkunde maar ook in aanpalende technische gebieden zoals elektrotechniek en koeltechniek. Hierdoor krijg je de unieke mogelijkheid je kennis op Multi-T vlak te ontwikkelen.

Jouw kerntaken zullen bestaan uit het zorgdragen voor een optimale technische/organisatorische voorbereiding c.q. begeleiding van meerdere teams/projecten, inkoop en onderhandeling met leveranciers en onderaannemers. Ondanks dat je in teamverband zult werken wordt er een hoge mate van zelfstandigheid en flexibiliteit van jou verwacht, waarbij je projecten van het begin (engineering/ calculatie) tot het eind (oplevering) begeleidt.


Of bespreek het met

Klaas Helpt je graag verder!
Klaas Wagener
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Stuur je sollicitatie

Werkvoorbereiders Installatietechniek

Mechatronics (Senior) Designer Systems

Noord-Brabant Installatie en Energie Medior

Robotic Embedded Software Engineer

Noord-Brabant Installatie en Energie Medior

Monteur beveiligingstechniek

Noord-Brabant Installatie en Energie Medior

Technical Support Engineer (Factory Installation Support)

Noord-Brabant Installatie en Energie Medior

Design Engineer Tooling - Mechanical

Noord-Brabant Installatie en Energie Medior
Terug naar overzicht