Nederlands

Kies jouw taal

Werkvoorbereider Wegen

Vacature details

Werklocatie: Bunnik
Vacature ID: 5549

Functieomschrijving

Op zoek naar een grote diversiteit in je werk waarbij geen dag hetzelfde is? Jij bent verantwoordelijk voor de technische voorbereiding van de projecten en algemene voorbereidingstaken zoals planning, werkplannen schrijven, afwijkingen signaleren en oplossen. Als werkvoorbereider draag jij zorg voor het project van a tot z.
 

Wat ga je doen?

Jij staat voor kwaliteit en je werkt secuur waardoor projecten binnen de gestelde kaders blijven. We verwachten van jou dat je voornamelijk aanwezig bent bij de projecten. Voor deze rol werk je voornamelijk op onze projectlocatie in Tilburg. Hier werk je intensief samen met projectleider, uitvoerder en klant.
 
Werkzaamheden:

·         Jij waarborgt de veiligste en meest efficiënte werkmethode gedurende het gehele traject. In overleg met het projectmanagement bepaal je de inzet van onder meer de personeelscapaciteit, materieel en materiaal.

·         Tijdens de uitvoering bewaak jij de (financiële) voortgang van het werk. Je bent kritisch en je signaleert eventuele problemen. Je voert controles uit en je verricht administratieve handelingen.

·         Je coördineert en bewaakt contractwijzigingen richting onderaannemers en leveranciers, opdat de klantwensen geborgd zijn en deze ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Je standplaats is Tilburg

Wat verwachten we van jou?

·         Je hebt een afgeronde opleiding mno/hbo civiele techniek.

·         Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als werkvoorbereider in de wegenprojecten.

·         Je kunt je bij verschillende partijen goed aanpassen aan de omgeving en de gevoerde taal.

·         Doordat je alle ballen in de lucht wil houden is procesmatig werken jou op het lijf geschreven.

·         Je bent resultaatgericht, ondernemend, stressbestendig en flexibel.


Wat kun jij van ons verwachten?

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 500+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen.