NL
NL

Werkvoorbereider/ Tekenaar

Installatie en Energie Medior Zeeland

Onze opdrachtgever heeft een veelzijdig bedrijf binnen de installatietechniek. ze ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren installaties die ervoor zorgen dat het comfort van de klant centraal staat. Ze spelen in op trends als energiebesparing, verduurzaming, langer zelfstandig wonen en de ontwikkeling van smart buildings zorgen ervoor dat installatiewerk in de bouw en de daarbij horende werkgelegenheid steeds groter worden. Daarom blijft onze opdrachtgever investeren in vakmanschap, innovatie en samenwerking.

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt ervaring met installatietechnisch tekenen in Stabicad.
  • Je hebt een grote interesse in Revit en het Bimmen van de toekomst.
  • Ervaring hierin is een pré.
  • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding richting installatietechniek.
  • De opleiding MIT is een pré.

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

Ben jij opzoek naar een boeiende, afwisselende baan als tekenaar/werkvoorbereider in de installatietechniek. lees dan gauw verder!

Je maakt tekeningen voor in opdracht verkregen projecten en stelt dossiers samen van benodigde werkdocumenten. Daarbij draag je zorg voor de planning van verkregen opdrachten en faciliteer je de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken (zoals volledig kloppende uittrekstaten en benodigd materieel) voor aanvang van het project te organiseren. Je verzorgt werkinstructies en vervangt de projectleider ingeval van diens afwezigheid.

bespreek het met

Nelson Helpt je graag verder!
Nelson Costa de Brito
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
CV is succesvol toegevoegd
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Werkvoorbereider/ Tekenaar

Sales Manager (Olie & Gas)

Installatie en Energie Medior Zeeland

Technical Sales Manager

Installatie en Energie Medior Zeeland
Terug naar overzicht