Nederlands

Kies jouw taal

Werkvoorbereider met PLC kennis

Machinebouw en Constructie

Vacature details

Vakgebied: Machinebouw en Constructie
Opleiding: Medior
Werklocatie: Breda
Vacature ID: 10486

Introductie

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie binnen een kleinere organisatie waar kwaliteit centraal staat? Als werkvoorbereider ben je betrokken bij de technische aspecten, zoals de PLC techniek van de systemen, maar zorg je ook voor een optimale voorbereiding van het assemblageproces.  

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider ben je de schakel tussen Engineering en de Werkplaats. Jij draagt zorg voor het zo soepel mogelijk laten verlopen van de informatiestroom naar de Werkplaats teneinde duidelijkheid te verschaffen over de manier waarop geproduceerd moet worden en ook binnen welke gestelde termijn. Tegelijkertijd ben je verantwoordelijk het actueel houden van de voorraad met hoogwaardige componenten. Uiteraard werk je hierin samen met collega’s, want je hebt naast de werkvoorbereiding ook nog een technische uitdaging, namelijk het programmeren van de PLC’s. 

Wat verwachten we van jou?

Je bent in het bezit van een afgeronde technische opleiding op minimaal MTS niveau. Bij voorkeur op het gebied van Elektrotechniek of Procestechniek. Een HBO Elektrotechniek starter met interesse in de Automatisering wordt ook uitgenodigd om te reageren;
Je hebt kennis en ervaring op het gebied van PLC programmeren; 
Je hebt bij voorkeur ervaring binnen het vakgebied van waterbehandeling; 
Je stelt je flexibel op t.a.v. diverse werkzaamheden i.v.m. het kleine team; 
Je bent in staat om tekeningen te lezen en bij voorkeur te maken.  

Wat kun jij van ons verwachten?

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw (technische) expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 500+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 
Jouw contactpersoon voor deze vacature

Remco Terwint

Teamlead