NL
NL

Werkvoorbereider – Installatietechniek

Installatie en Energie Medior Gelderland

Heb jij enkele jaren ervaring als werkvoorbereider of junior project engineer binnen de installatietechniek/utiliteit? Ben je daarnaast op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je samen met je collega’s een heel nieuw team op gaat zetten?

Bij twee keer “ja” is Trinamics is op zoek naar jou! Het betreft een functie bij een van onze opdrachtgevers in de regio Arnhem-Nijmegen. Deze landelijke installatie-, service- en onderhoudsorganisatie is op zoek naar een regelaar; Iemand die snel en zelfstandig de vooruitgang van een project kan bewaken. Hiervoor ga jij zelf de projectplanning doen en waar nodig de projectmanager ondersteunen. Dus ben jij op zoek naar een afwisselende baan bij een top werkgever in de regio? Lees dan snel verder! 


Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • - Minimaal enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie als werkvoorbereider;- Minimaal een MBO opleiding in een technische richting bijv. WTB, installatie- of elektrotechniek;- Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;- Ervaren met het aanbieden en calculeren van meerwerk.- Rijbewijs B

Wat kun jij verwachten?

  • - Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers- Eerlijk advies over de mogelijkheden om jouw carrière verder te ontwikkelen- Belofte dat wij ons volledig in zullen zetten om de beste functie voor jou te vinden- Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden- Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren- Bij Trinamics kun je leuke extra's verwachten: korting op je zorgverzekering, aanbrengpremies en activiteiten. (bijvoorbeeld voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)

Meer informatie

Als werkvoorbereider ben jij hét aanspreekpunt en de regelaar binnen  de organisatie. Je ervaart korte lijnen tussen de opdrachtgevers en het uitvoerend personeel. Het is dan ook belangrijk dat je stevig in je schoen staat en duidelijk kan communiceren. Iedereen kan er bij jou van op aan dat het geregeld wordt. Je gaat hier nauwkeurig in te werken en weet ook hoe je (meer)werk moet calculeren. 

Wat je kan verwachten qua werkzaamheden: 

- Uitwerken en opstellen van(meerwerk) offertes

- Maken van projectplanningen

- Je verzorgt het coördinerende contact binnen en buiten de organisatie

- Controles uitoefenen op de offertes of tekeningen van externe partijen 

- De inkoop verzorgt van de benodigde materialen

- Bijdraagt aan een veilige uitvoering

- Je zorgt voor alle noodzakelijke documenten binnen het project/contract

bespreek het met

Maikel Helpt je graag verder!
Maikel Dijkland
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Werkvoorbereider – Installatietechniek

Senior Mechanical Design Engineer

Installatie en Energie Medior Gelderland

Recruitment Consultant Technische Arbeidsbemiddeling

Installatie en Energie Medior Gelderland

Teamleider Active Parts

Installatie en Energie Medior Gelderland
Terug naar overzicht