NL
NL

Werkvoorbereider Infra

Medior Zuid-Holland Overig

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een van de meest gerenommeerde ingenieursbureaus, waar geen enkele dag hetzelfde is? Lees dan snel verder, want dit is alles dat je zoekt!

Onze klant is een gerenommeerd multidisciplinair ingenieursbureau die internationaal actief is in diverse branches, zoals Offshore, Maritiem, Olie en Gaswinning. De organisatie begeleidt in de Olie & Gas markt alle fases van het project (Feasibility, Conceptual, FEED - Front End Engineering Design - , Basic Design en Detailed Design) uitgebreid met inkoop, sub-contracting, constructie, commissioning en start-up services. Dit kunnen projecten op het gebied van nieuwbouw en modificatie projecten zijn.

Onze klant is een organisatie met veel expertise die zich in de steeds dynamischer en strenger wordende omgeving goed staande houdt. Door alles als uitdaging te zien en gebruik te maken van de nieuwste technieken weet zij haar klanten goed te bedienen.

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

 • HBO diploma civiele techniek
 • Ervaring met het weken in projectteams
 • Communicatief vaardig
 • Goed overweg kunnen met AutoCAD/ Civil 3D
 • Kennis van RAW en UAV-gc systematiek
 • Ervaring in een vergelijkbare rol

Wat kun jij verwachten?

 • Werken voor één van de meest veelzijdige ingenieursbureaus van Nederland
 • Een goed salaris
 • 31 vrije dagen
 • Flexibele werktijden
 • Doorgroeimogelijkheden

Meer informatie

De verbinder in uiteenlopende projecten als werkvoorbereider zorg je bij onze opdrachtgever als rechterhand van de projectleider voor alle voorkomende werkzaamheden binnen een project. Je werkt de ene dag mee aan de herinrichting van stationsgebieden en dan weer aan het ontwikkelen van nieuwbouwlocaties of grootschalige onderhoudsprojecten waarbij onderhoud aan wegen, riolering, kunstwerken en andere objecten gecombineerd wordt. De opdrachten voeren we uit voor zowel gemeentelijke als provinciale overheden, aannemers en ontwikkelaars. Deze functie draait om verbinden, kennis en samenwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw collega’s en je zorgt voor werkzaamheden als het (laten) opstellen van ontwerptekeningen, opstellen van RAW-bestekken of UAV-gc contracten, het aanvragen van vergunningen en de afstemming met onze interne specialisten en externe partijen.

bespreek het met

Dennis Helpt je graag verder!
Dennis Hofman
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Werkvoorbereider Infra

Production Engineer LAB

Medior Zuid-Holland Overig

Product Security Officer

Medior Zuid-Holland Overig

Quality Engineer

Medior Zuid-Holland Overig

Embedded Software Developer

Medior Zuid-Holland Overig

Junior Engineer

Medior Zuid-Holland Overig

Graphical Software Engineer (C++)

Medior Zuid-Holland Overig
Terug naar overzicht