Werkvoorbereider E&I

Medior Zuid-Holland (Petro) chemie

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving Rotterdam zijn we op zoek naar een werkvoorbereider E&I. Ben jij iemand die energie krijgt van een afwisselende en uitdagende functie en goed alle processen in de gaten te houden, dan is deze functie zeker iets voor jou. 

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • MBO niveau 4 in een technische richting;Bereidheid om aanvullende cursussen te volgen;Beheersing van de Nederlandse en (basis) Engelse taal;Je hebt een helicopterview, werkt precies en kunt uitstekend multitasken.

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw expertise in te zetten binnen deze uitdagende functie? Na een periode van detachering, en bij goed functioneren, treed je bij de opdrachtgever in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

Als Werkvoorbereider E&I ben je onderdeel van een vast team. Hoe groter het project of de klus, hoe breder jouw rol zal zijn. Zo ben je verantwoordelijk de calculatie, voorbereiden en opvolgen van offertes van onderhoudscontracten in diverse installaties. Ook een aantal inkoopwerkzaamheden horen in jouw portefeuille thuis. Je bent onderdeel van het Management Team en hebt regelmatig contact met de klant. Samen houden jullie de voortgang van het project in de gaten, waarin jij een sleutelrol speelt. Als Werkvoorbereider E&I weet je hoe belangrijk het is om precies te werken. Er wordt op jou gerekend en je kunt multitasken als geen ander.

Of bespreek het met

Tom Helpt je graag verder!
Tom van der Linden
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Stuur je sollicitatie

Werkvoorbereider E&I

Tekenaar Constructeur

Medior Zuid-Holland (Petro) chemie

Systeemintegrator/Systeemarchitect

Medior Zuid-Holland (Petro) chemie

Field service engineer internationaal

Medior Zuid-Holland (Petro) chemie

Software Engineer Positioning Systems – Delft

Medior Zuid-Holland (Petro) chemie

Technical Software Engineer (C++) - Rotterdam

Medior Zuid-Holland (Petro) chemie
Terug naar overzicht