Werkverantwoordelijke Electro

Noord-Brabant (Hightech) industrie

Trinamics Nijmegen is op zoek naar een Werkverantwoordelijke Electro die gespecialiseerd is in technisch beheer van diverse elektrische systemen. Onze opdrachtgever werkt met hoogwaardige (productie) machines en aanverwanten om het productieproces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Ook de niet direct-productie gebonden faciliteiten  moeten uiteraard in goede conditie zijn en daar wordt jij verantwoordelijk voor!

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting elektrotechniek of energietechniek;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen een dergelijke functie;
  • Communicatief sterk en goed in het aansturen van teams;
  • Je moet zelfstandig kunnen werken;
  • Nederlands en Engels in woord en geschrift is een must, Duits is een pré;
  • Kennis van of ervaring met ATEX normering of ervaring in een BRZO omgeving is een pré.

Wat kun jij verwachten?

  • Wij bieden je de kans om door te groeien binnen een groeiende organisatie. Vanuit de opdrachtgever worden er daarom diverse studiemogelijkheden aangeboden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Na een periode van detachering en bij goed functioneren, treed je in vaste dienst. Trinamics bied een passend salaris, toekomstperspectief en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook zijn er leuke extra’s, zoals korting op de zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

Daarom zoeken wij een kandidaat met minimaal een MBO4 opleiding in de richting van energietechniek of elektrotechniek. Je bent verantwoordelijk voor de faciliteiten die niet direct betrokken zijn bij de productie van het bedrijf. Hierbij moet je denken aan de distributie van laag- en hoogspanning, de algehele stroomvoorziening inclusief noodstroom, aarding- en bliksembeveiliging en de ‘Uninterruptible Power Systems’. Je houdt je bezig met het garanderen van een optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de elektrotechnische installaties. Dit doe je door onder andere toezicht te houden over (onderhouds)werkzaamheden door partnerorganisaties en leveranciers. Wat je hiervoor nodig hebt..?

Of bespreek het met

Klaas Helpt je graag verder!
Klaas Wagener
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Stuur je sollicitatie

Werkverantwoordelijke Electro

Embedded Test Architect

Noord-Brabant (Hightech) industrie

Onderhoudscoördinator

Noord-Brabant (Hightech) industrie

Maintenance Engineer

Noord-Brabant (Hightech) industrie

Customer Support - Competency Engineer

Noord-Brabant (Hightech) industrie
Terug naar overzicht