Nederlands

Kies jouw taal

Junior Tekenaar (Solidworks)

Machinebouw en Constructie

Vacature details

Vakgebied: Machinebouw en Constructie
Opleiding: Junior
Werklocatie: Vlaardingen
Vacature ID: 4352

Introductie

De ideale functie voor een junior (1 jaar ervaring) tekenaar. 

Functieomschrijving

Een zeer professionele en groeiende machinebouwer met veel vraag naar technici. Innovatie en troubleshooting zijn enkele kernwoorden die goed toepasbaar zijn binnen deze organisatie. De ontwikkeling van hun medewerkers is een belangrijk speerpunt. Technische opleidingen en cursussen kunnen altijd aangevraagd worden. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden voor kandidaten die zich verder willen specialiseren. Er is een prima inwerktraject voor iedere nieuwe medewerker.

In deze interessante starters positie ben jij verantwoordelijk voor het voor het toetsen en standaardiseren van de modules en (deel)-installaties die voor het eerst in een klantorder worden verwerkt. In deze functie werk je de continue verbeteringen en aanpassingen, in Solidworks, van de (deel)modules en/of volledige installaties voor de machines uit tot op detailniveau. Daarnaast ben je actief met het assisteren bij testopstellingen. 

Wat verwachten we van jou?

  •  Recent afgeronde technische HBO opleiding zoals Werktuigbouwkunde of een vergelijkbare MBO opleiding gecombineerd met een aantal jaar relevante werkervaring.  
  • Ervaring met Solidworks (3D)
  • Technisch inzicht gecombineerd met een goede werkmentaliteit en gezonde drive om jouw functie tot een succes te maken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

Wat kun jij van ons verwachten?

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 500+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 
Jouw contactpersoon voor deze vacature

Wilbert Snoei

Teamlead