NL
NL

Technisch Commercieel Medewerker

Technisch / Commercieel Junior Zuid-Holland

Onze opdrachtgever is internationaal een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van onderhouden, keuren, inspecteren en verkopen van o.a. valbeveiliging, staalkabels en hefmiddelen. Ze zijn marktleider in wat zij doen en staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarbuiten vinden zij een goede werksfeer ook zeer belangrijk en doen hier dan ook de nodige dingen voor. Denk hierbij aan barbecues, pingpong wedstrijdjes, FIFA-toernooien etc.       

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • MBO 4 opleiding in een commerciële richtingAffiniteit met techniekMinimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functieGoede beheersing van de Nederlandse als Engelse taal. Duits is een préRotterdamse werkmentaliteitGoede beheersing van MS Office

Meer informatie

  • In deze functie ga je fungeren als commerciële spil tussen onze klanten en onze organisatie, waarbij je alle voorkomende vragen van de klant beantwoordt.
  • Daarnaast zal je orders behandelen en/of aanvragen van het gehele leveringsprogramma, inclusief inkoop. Uiteraard zal je hierbij zelf opvolging moeten geven aan de aangeboden offertes, om te polsen of alles naar wens is en het proces wellicht te versnellen.
  • Verder is het natuurlijk belangrijk dat je de verkoopadministratie van de orders zo goed mogelijk afhandelt.
  • Buiten deze werkzaamheden om, zal je ondersteuning bieden aan de accountmanagers, advies uitbrengen naar de klanten en met hen meedenken over toepassingsmogelijkheden van producten.
  • Voor de rest zal je ook moeten onderhandelen over de prijsafspraken en het optimaal onderhouden van contacten met leveranciers, fabrikanten en collega’s van andere filialen. Kortom, een brede commerciële functie met voldoende uitdaging!

bespreek het met

Arjan Helpt je graag verder!
Arjan van der Sluis
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
CV is succesvol toegevoegd
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Technisch Commercieel Medewerker

Service Adviseur – Rotterdam

Technisch / Commercieel Junior Zuid-Holland

Technisch Accountbeheerder

Technisch / Commercieel Junior Zuid-Holland

Eerste monteur Brandbeveiliging

Technisch / Commercieel Junior Zuid-Holland

Automotive safety C++ Software Engineer

Technisch / Commercieel Junior Zuid-Holland
Terug naar overzicht