Nederlands

Kies jouw taal

Technisch Accountmanager Binnendienst

Machinebouw & Constructie

Vacature details

Vakgebied: Machinebouw & Constructie
Opleiding: Medior
Werklocatie: Oosterhout nb
Vacature ID: 7833

Introductie

De organisatie is wereldmarktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van smart adhesives. De organisatie bevind  zich in Breda waar ze zijn gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige kitten en lijmen en hier zijn tevens ook de afdeling management en verschillende stafdiensten gevestigd.

Jij komt als Accountmanager te werken op Sales Support Benelux met als doel, de behoefte van klanten sneller te voorzien van antwoord op zowel technische als commerciële vraagstellingen. Om het team uit te breiden zijn we op zoek naar meerdere technisch accountmanagers binnendienst

Functieomschrijving

Tijdens jouw inwerktraject zul je veel kennis opdoen van  lijmen en kitten. Al snel kun jij de meeste vragen van klanten over producttoepassingen beantwoorden en goed advies geven.

Je krijgt een eigen klantenportefeuille,  die bestaat uit groothandels, bouwleveranciers en doe-het-zelf markten met een omzet tot 15K per jaar en met een afdelingsomzet van meer dan 2 miljoen euro.

Daarnaast doe je zelf acquisitie en kom je met voorstellen tot omzetvergroting. Naast je eigen klantportfolio bestaat jouw werk uit sales support: omzet- en margeanalyses maken, prijslijsten beheren en prijsverhogingen doorvoeren en opvolgen. 

Door jouw commercieel en analytisch inzicht weet jij waar kansen voor omzetgroei liggen binnen de construction & consumer markt. 

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een afgeronde MBO / HBO opleiding

Je hebt relevante branche ervaring in de bouw, technische groothandel of doe-het-zelf markt

Je hebt ervaring met Excel en CRM systemen (wij werken met Salesforce)

Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, Frans is een sterke pré

Eigen keuze voor een 32 tot 40-urige werkweek

Wat kun jij van ons verwachten?

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 500+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 
Jouw contactpersoon voor deze vacature
arjan recruiter

Arjan van der Sluis

Recruiter