NL
NL

Technical Engineer

(Hightech) industrie Medior Noord-Brabant

Ben jij die Technical Engineer met ervaring die binnen het accountteam verantwoordelijk is voor alles op het gebied van het maken van kostprijscalculaties en technische voorbereiding?

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

 • Minimaal MBO/HBO-opleidingsniveau aangevuld met relevante en/of vakgerichte opleidingen/cursussen op het gebied van mechatronica.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare technische functie.
 • Uitgebreide en aantoonbare ervaring in een high tech productieomgeving.
 • Communicatief sterk, goede klantgerichte houding, overtuigend en anticiperend vermogen.

Wat kun jij verwachten?

 • Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij de opdrachtgever in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

Onze opdrachtgever is een internationale toeleverancier voor de hightech machinebouw en Aerospace. Met vestigingen in Nederland, Maleisië en India leveren wij aan OEM-ers over de hele wereld. Tot onze klantenkring behoren gerenommeerde bedrijven zoals o.a. ASML, Philips, Lockheed Martin, Airbus en Fokker. Wij hebben een sterk gerichte strategie op innovatie en techniek en zoeken dan ook medewerkers die telkens nieuwe grenzen opzoeken en kijken naar mogelijkheden, dit alles binnen een procesgerichte omgeving. Ondanks de omvang van inmiddels circa 550 medewerkers hebben ze korte lijnen en een open cultuur.

Als Technical engineer ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de meest efficiënte en effectieve productiemethodes. Je maakt kostprijscalculaties en technische voorbereidingen.

 • Communiceert met klant t.a.v. de compleetheid van gegevens, de maakbaarheid van producten en de mogelijkheden tot kostenbesparingen in overleg met de Productie, Cost Engineer en Account Manager.
 • Draagt zorg voor de juistheid en actualiteit van de gegevens zoals technische product documentatie, product data management.
 • Bepaalt a.d.h.v. de order en offertegegevens de bewerkingsafloop inclusief alternatieve routings, kostprijzen en bewerkingstijden, leercurves en kostenreductiedoelstellingen en zorgt dat deze up to date blijven in het ERP-systeem.
 • Analyseert afwijkingen op nacalculaties ten opzichte van de voorcalculatie en op basis daarvan initieert en voert de TE kostenreductie programma’s (productiviteitsverbetering en procesverbetering) uit en is in staat de financiële haalbaarheid van deze verbetering te bepalen.
 • Adviseert de interne organisatie voor wat betreft het verbeteren van bewerkingsprocessen en bewerkingsmethodieken en/of speciale technische processen.
 • Onderhoud relevante kosten (C) en technische (T) performance indicatoren (PI’s) zoals opgesteld door het Account Team en initieert acties indien nodig.
 • Ondersteunt de Cost Engineer in het opstellen van kostprijscalculaties (stel- en cyclustijden, eenmalige kosten e.d.) ten behoeve van offertes.

bespreek het met

Robin Helpt je graag verder!
Robin Aernoudts
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
CV is succesvol toegevoegd
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Projectleider Elektrotechniek (Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland)

(Hightech) industrie Medior Noord-Brabant

Assemblage medewerker (NL-talige automonteurs of vliegtuigmonteurs)

(Hightech) industrie Medior Noord-Brabant

Factory Engineer las en plaat

(Hightech) industrie Medior Noord-Brabant

Learning & development specialist

(Hightech) industrie Medior Noord-Brabant

Repair & Maintenance Engineer

(Hightech) industrie Medior Noord-Brabant
Terug naar overzicht