Nederlands

Kies jouw taal

Systeem architect

(Hightech) Industrie

Vacature details

Vakgebied: (Hightech) Industrie
Opleiding: Senior
Vacature ID: 1257

Introductie

 Systeem Architect / Senior Engineer / Senior Designer
(HBO/WO Elektronica / Elektrotechniek /  Mechatronica, regio Overijssel – Noord-Brabant)

 

Functieomschrijving

 Functieomschrijving

De Systeem Engineer voelt zich uitstekend thuis in de wereld van complexe (micro) elektronica, waaronder machinebesturingen waarbij motoren, kleppen en andere actuatoren aangestuurd worden op basis van parameters en actuele sensor informatie. Dergelijke besturingen worden onder meer toegepast in de halfgeleiderindustrie, voor medische diagnose apparatuur en bij elektronen microscopen. Om invulling te geven aan deze zware functie verwachten wij dat je relevante technische ervaring kunt  inbrengen, bij voorkeur met ervaring in diverse/meerdere branches. Je moet in staat zijn om samen met specialisten optimale technische oplossingen te definiëren voor de gevraagde probleemstellingen. Belangrijke taken zijn:

<!--[if !supportLists]-->·         <!--[endif]-->Uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken.

<!--[if !supportLists]-->·         <!--[endif]-->Het opstellen van specificaties van gehele systemen of producten en deze reviewen met de klant.

<!--[if !supportLists]-->·         <!--[endif]-->Het zelfstandig ontwerpen, uitwerken, implementeren, testen en documenteren van hardware, software of mechanica (of combinatie daarvan).

<!--[if !supportLists]-->·         <!--[endif]-->Het bieden van technische ondersteuning aan de commerciële afdeling.

<!--[if !supportLists]-->·         <!--[endif]-->Inhoudelijk trekken van het project; intern (vraagbaak collega’s) en extern (aanspreekpunt klant). Aansturen van (jonge) engineers/designers

Wat verwachten we van jou?

 Functie-eisen

<!--[if !supportLists]-->·         <!--[endif]-->Minimaal HBO+/WO werk- en denkniveau met elektronische vakkennis en ruime ervaring in de beschreven werkzaamheden.

<!--[if !supportLists]-->·         <!--[endif]-->Goed kunnen werken onder druk en zelfstandig invulling kunnen geven aan hun functie.

<!--[if !supportLists]-->·         <!--[endif]-->Werken in teamverband, met name in-huis maar eventueel ook op locatie bij de klant.

<!--[if !supportLists]-->·         <!--[endif]-->Goede contactuele en sociale eigenschappen zijn een must, alsmede een helicopterview.

<!--[if !supportLists]-->·         <!--[endif]-->Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal.

Wat kun jij van ons verwachten?

 Arbeidsvoorwaarden

Aan de juiste kandidaat wordt een uitdagende en afwisselende functie geboden binnen een professionele, hoogwaardig technische omgeving. Een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Na een detacheringperiode en bij goed functioneren treed je in vast dienstverband bij de opdrachtgever.

 

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 500+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen.