Structural Engineer

Senior Installatie en Energie

Wij zoeken een Structural Engineer die wil werken voor een gerenommeerd en dynamisch Ingenieurs bureau. 

Onze klant is een gerenommeerd multidisciplinair ingenieursbureau die internationaal actief is in diverse branches, zoals Offshore, Maritiem, Olie en Gaswinning. De organisatie begeleidt in de Olie & Gas markt alle fases van het project (Feasibility, Conceptual, FEED - Front End Engineering Design - , Basic Design en Detailed Design) uitgebreid met inkoop, sub-contracting, constructie, commissioning en start-up services. Dit kunnen projecten op het gebied van nieuwbouw en modificatie projecten zijn.

Onze klant is een organisatie met veel expertise die zich in de steeds dynamischer en strenger wordende omgeving goed staande houdt. Door alles als uitdaging te zien en gebruik te maken van de nieuwste technieken weet zij haar klanten goed te bedienen .

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een hbo/wo afgeronde opleiding civiele techniek
  • Vijf tot tien jaar werkervaring en ervaring met ANSYS.
  • Je bent gek op technisch complexe vraagstukken en zoekt graag de grenzen op van wat technisch mogelijk is om tot de beste oplossingen te komen.
  • Een proactieve houding
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat kun jij verwachten?

  • Werken voor 1 van de meest veelzijdige ingenieursbureaus van Nederland
  • Een goed salaris
  • 31 vrije dagen
  • Flexibele werktijden
  • Doorgroeimogelijkheden

Meer informatie

Als Structural Engineer ontwerp je de meest complexe en bijzondere staalconstructies. Landmarks zoals de Rotating Tower of enorme reuzenraden, complexe constructies zoals het Jacket Lift Systeem van ’s werelds grootste pijpenlegschip of de detailberekeningen van een architectonisch opvallende bioscoop. Je kan het zo gek niet bedenken of onze opdrachtgever ontwerpt het. Als Structural Engineer ontwerp, bereken en modelleer je de meest bijzondere constructies wereldwijd en maak en controleer je detailberekeningen van (verbindingen in) de staalconstructies. Ook zit je wel eens met de klant aan tafel. De projecten zijn allesbehalve standaard. De ene keer werk je aan een megaproject, de andere keer aan een kleiner project. Hoe dan ook: het is een functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en continu wordt uitgedaagd. Als je houdt van complexe vraagstukken en afwisseling in je werk, zit je in deze functie op de beste plek.

Of bespreek het met

Dennis Helpt je graag verder!
Dennis Hofman
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Stuur je sollicitatie

Structural Engineer

Package Development Engineer

Senior Installatie en Energie

Project Lead Software Tools High Tech

Senior Installatie en Energie

Lead Engineer Mechanical Maritiem

Senior Installatie en Energie

Supply Chain Manager

Senior Installatie en Energie

Software Developer C++ & Big Data Streaming Expert

Senior Installatie en Energie

Embedded Test Architect

Senior Installatie en Energie
Terug naar overzicht