Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 938 vacatures

Filters

Hoofdconstructeur NSO

Automotive Starter

Wil jij meewerken aan de ontwikkeling van Niet Standaard Orders bij een groot, internationaal bedrijf in de omgeving van Eindhoven? Onze klant is op zoek naar een Hoofdconstructeur voor hun afdeling Productontwikkeling NSO. 

Emissions Compliance Specialist

Automotive Medior Noord-Brabant

Within the engine development department, the System Definition group is responsible for emissions and installation documentation, project scoping, concept definition and functional requirements to meet (new) customer demands and emission regulations. Translating the emissions legal requirements to engineering requirements is an important part of the development cycle within our organization. It would require understanding the legal requirements including the difference to previous regulations but more important what the consequences and impact are for PACCAR products. 

Organizational Project / Change Manager with experience in Lean and Agile principles max salary € 110.000 gross a year

(Hightech) Industrie Senior Noord-Brabant

Do you have 10+ years of experience as a Project or Change Manager with Lean and Agile ways, and are you ready for another step in your career? Do you also have a Masters degree? We are looking for a Change Manager in hightech environment. Our client is working with the most advanced machines in the world.

Firmware Test Engineer

(Hightech) Industrie Medior Overijssel

For a High-Tech company located in the Deventer area I am looking for a Firmware (embedded software) Test Engineer to join the Test team. Your role as a tester is to provide test evidence, to prove the products comply to all norms, guidelines and procedures. The department is responsible for the development of control units for Heating Appliances and connectivity products. Within the department they distinguish several teams namely, IFP and Applied Technology, Hardware & Mechanical, Control Software, Embedded software and Mobile app development, Project Management and Test.

Storingsmonteur Mechanisch of Elektrisch

Installatie en Energie Medior Noord-Brabant

Als fabrikant van golfkartonnen verpakkingen specialiseert de Klant zich in het leveren van de klant van de gepaste verpakking in functie van de grootte van de bestelling. Onze visie is om voort te bouwen op het succes van onze klanten door een zakenpartner te zijn voor ons diverse klantenbestand met duurzame verpakkingsoplossingen. Zok is full-service expert voor uiteenlopende opdrachtgevers en speelt snel en flexibel in op wensen van opdrachtgevers. Dankzij ontwerp, ontwikkeling, productiemogelijkheden en kennis van klantbehoeften dragen golfkartonnen verpakkingen in belangrijke mate bij aan de groei van onze klanten.   De cultuurwaarden van de organisatie zijn: Veilig, Samen, Respect en plezier. Met ruim 200 medewerkers werken wij aan onze bedrijfsstrategie "From Good to Great", die is gebaseerd op veiligheid in de breedste zin van het woord.   Wij zoeken meerdere storingsmonteurs voor de technische dienst. Wij richten ons op elektriciens, maar ook als je monteur bent en grote interesse hebt in de elektrotechniek, nemen we je sollicitatie graag in behandeling.

Test Specialist Engine Testing

Automotive Senior

We're looking for an highly experienced Engine Test Engineer with hands-on experience and detailed knowledge of thermodynamics, combustion and emission!

VHDL Designer

(Hightech) Industrie Medior Noord-Brabant

Are you looking for a job in which you fulfil an intermediary function between the company and the customer and do you have a broad interest in technology, then this might be the job for you! As a VHDL Designer you will have a challenging and independent job with plenty of room for personal input and career (growth) opportunities. 

Embedded Firmware Engineer microcontroller

(Hightech) Industrie Junior

Voor de groei van de R&D afdeling van een van onze klanten in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Embedded Firmware Engineer voor het Microcontrollers team. Het R&D team, bestaande uit ongeveer 50 medewerkers, realiseert telkens klant specifieke wensen middels innovatieve oplossingen. Ben jij degene die graag in teamverband werkt zonder velen managementlagen en ga jij graag aan de slag met het programmeren van de microcontrollers? Werk jij graag aan de ontwikkeling van high-end camera's voor verschillende industrieën zoals de gezondheidszorg en defensie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Elektronisch Engineer Engine Test Center

Automotive Junior

Voor een klant in de omgeving van Eindhoven zoeken wij een Hands-On Elektronisch Engineer met kennis van E-plan, soldeer- en meetapparatuur. 

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.