NL
NL

Service & Troubleshooting Engineer

Junior Noord-Brabant Automotive

De Service & Troubleshooting Engineer heeft als hoofdtaak het DAF/Paccar dealernet te voorzien van de complete en actuele chassisspecifieke service informatie, elektrische schema’s en diagnose informatie. Deze werkplaatsinformatie voor het diagnosticeren van alle DAF producten wordt gepubliceerd via DAF dealernet in een werkplaats applicatie DAF RMI genaamd (Repair and Maintenance Information).

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

 • We zijn op zoek naar een man/vrouw met een HBO opleidingsniveau en gedegen kennis van voertuigsystemen/functies (PTH of HTS voertuigtechniek/Elektronica).
 • Bij voorkeur met ervaring in moderne publicatie technieken, XML editors, Web applicaties, actuele automotive diagnose apparatuur en diagnostic authoring (ODX/OTX).
 • Engelse taal (niveau B2) in woord en geschrift.
 • Praktijk ervaring vanuit een automotive werkplaats en de duitse taal is een pré.

Wat kun jij verwachten?

 • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw expertise in te zetten binnen deze uitdagende functie? Na een periode van detachering, en bij goed functioneren, treed je bij de opdrachtgever in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies. Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen?

Meer informatie

 • Ontwikkelen en onderhouden van service informatie van voertuigsystemen (Technische meetgegevens, schema’s, functiebeschrijvingen), diagnose informatie en elektrische schema’s om de data vervolgens te laten publiceren via verschillende (web-) applicaties voor het DAF/Paccar service netwerk.
 • Ontwikkelen van Driver Manuals en gerelateerde applicaties zoals een Driver app.
 • Complexe engineering data (HBO/TU) van Product Development en andere informatie bronnen analyseren en ‘vertalen’ naar bruikbare diagnose informatie voor het DAF/Paccar service netwerk (LBO/MBO niveau).
 • Verantwoordelijk voor het uitwerken van een compleet DAF/Paccar breed gedragen voertuigdiagnose proces, in samenwerking met Repair & Maintenance Engineers en DAVIE auteurs om dit uiteindelijk als een diagnostic step by step procedure te communiceren naar het DAF/Paccar service netwerk.
 • Deelname aan Simultaneous Engineering Teams (SE) en After Sales Workgroups om er voor te zorgen dat de nieuwe DAF producten voldoen aan de gestelde Service Requirements teneinde diagnosibility en serviceability te waarborgen.
 • Ondersteunende technische expertise bieden aan interne afdelingen zoals o.a. Service Technical Support, Parts & Service Help Desk, Warranty, Parts & Repair en Service Training.
 • Regulier contact onderhouden met de gebruikers van de Diagnose informatie (DAF/Paccar dealers, DAF/Paccar production plants en interne afdelingen) om kwaliteit en praktische bruikbaarheid te waarborgen.

Of bespreek het met

Manouk Helpt je graag verder!
Manouk Beekwilder
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Stuur je sollicitatie

Service & Troubleshooting Engineer

Senior Web/Javascript Developer

Junior Noord-Brabant Automotive

Onderhoudsmonteur

Junior Noord-Brabant Automotive

Component Engineer

Junior Noord-Brabant Automotive

Lead Dynamics Analyst

Junior Noord-Brabant Automotive

System architect dynamics

Junior Noord-Brabant Automotive

Technician 5-ploegen

Junior Noord-Brabant Automotive
Terug naar overzicht