NL
NL

Service Monteur E

(Hightech) industrie Junior Noord-Brabant

Onze klant is een productiebedrijf en actief in de food processing industrie. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland waar in totaal ruim 300 medewerkers werkzaam zijn.

Ben jij een ambitieuze monteur met een elektrische achtergrond? Wil jij gaan werken in een groot groeiend productie bedrijf? Wil jij jezelf graag ontwikkelen en ben je opzoek naar een uitdaging? Neem dan snel contact met mij op en wellicht ben je de monteur die wij zoeken.

Als Monteur houd je je voornamelijk bezig met het onderhoud van elektrotechnische en industriële installaties. Het is een grote locatie met veel diverse installaties waardoor geen dag hetzelfde zal zijn.

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde MTS/MBO-opleiding richting Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar (niveau 3 of 4)Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functieAffiniteit met meet- en regeltechniek en het werken binnen de industrieJe beschikt over een goede fysieke gezondheid en je bent stressbestendigUitstekende kennis van de Nederlandse taalWoonachtig in de regio BredaJe hebt kennis van SAP R/3 of een vergelijkbaar ERP systeemJe bent beschikbaar in een 3-ploegendienstHet lopen van consignatiediensten is onderdeel van de functie.

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het verhelpen van storingen in (delen van) installaties aan de hand van ontvangen meldingen uit productie, zodanig dat werkzaamheden veilig kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft.

  • Lokaliseren van storingen i.c. storingsoorzaken en uitvoeren van “nood” reparaties.
  • Uitvoeren van periodieke inspecties aan (delen) van elektrotechnische en utility-installaties, zodanig dat onveilige situaties tijdig worden onderkend en correctieve acties ondernomen kunnen worden. 
  • Beoordelen staat van onderhoud en uitvoeren van correctief onderhoud. 
  • Zorg dragen voor het in goede staat houden van het elektrische meet- en regeltechnische gedeelte van alle installaties als wel inzake van procesautomatisering (PLC-systeem) door het uitvoeren van onderhoud en reparaties.
  • Voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden ten behoeve van modificatie-, uitbreidings-, revisie- en nieuwbouwwerkzaamheden zoals aanleggen/aansluiten van kabelnetten, schakelkasten, elektromotoren, e.d. conform in de werkopdrachten vermelde specificaties.

Of bespreek het met

Rafael Helpt je graag verder!
Rafael van der Velden
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Stuur je sollicitatie

System Performance (Test) Specialist

(Hightech) industrie Junior Noord-Brabant

Projectmanager (Automotive)

(Hightech) industrie Junior Noord-Brabant

Medewerker Customer support

(Hightech) industrie Junior Noord-Brabant

Field Service Automotive Engineer

(Hightech) industrie Junior Noord-Brabant

High Level C/ C++ Software Engineer Self Driving Vehicles

(Hightech) industrie Junior Noord-Brabant

Raytracing Software Engineer - Eindhoven

(Hightech) industrie Junior Noord-Brabant
Terug naar overzicht