NL
NL

Service Monteur

Junior Machinebouw en Constructie

In de functie van service monteur reis je de hele wereld over, variërend van enkele dagen tot enkele weken. Waar je ook komt, door jou worden de machines met onze systemen aan elkaar verbonden.

Wil jij graag veel afwisseling en regelmatig op pad? Lees dan snel verder!

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde technische opleiding op MBO+ niveau (bijvoorbeeld mechatronica);Ervaring in het lezen van mechanische en bij voorkeur ook electro technische tekeningen;Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;Een representatief voorkomen en goede contactuele eigenschappen;Een analytisch denkvermogen en praktisch ingesteld;Je bent in het bezit van een rijbewijs B;Jouw woonplaats: in een straal van 50 km rond Eersel.

Wat kun jij verwachten?

  • Een uitdagende, afwisselende functie en een goede werksfeer;Een goed salaris;25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;Een collectieve pensioenregeling.

Meer informatie

In de functie van service monteur reis je de hele wereld over, variërend van enkele dagen tot enkele weken. Waar je ook komt, door jou worden de machines met onze systemen aan elkaar verbonden. Soms werk je alleen aan een project, maar meestal met één of meerdere collega’s of met een team dat lokaal wordt ingehuurd. De werkzaamheden zijn vooral mechanisch van aard, maar enige kennis van besturingen is wel gewenst. Alhoewel alles zorgvuldig op maat wordt ontworpen, kan het altijd voorkomen dat de situatie ter plaatse iets wordt gewijzigd, waardoor er een beroep wordt gedaan op je analytisch en probleemoplossend denkvermogen. Omdat je veel contact hebt met klanten, machineleveranciers en ingehuurde medewerkers is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en stevig in je schoenen staat.

Of bespreek het met

Robin Helpt je graag verder!
Robin Aernoudts
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Stuur je sollicitatie

Assembler Hightech (Six Sigma, LEAN, Kaizen)

Junior Machinebouw en Constructie

(Junior!) Industrial Engineer(Bachelor)

Junior Machinebouw en Constructie

Beproevingsingenieur

Junior Machinebouw en Constructie
Terug naar overzicht