NL
NL

Service Engineer Elektrische systemen

Machinebouw en Constructie Junior Noord-Brabant

Onze opdrachtgever richt zich op verkoop van veiligheidssystemen, inclusief ontwerp en advies, aan klanten in uiteenlopende branches. Te denken valt aan ziekenhuizen, schepen, offshore-platformen en de railsector.

Met diverse verkoopkantoren wereldwijd, een aantal productielocaties en een eigen productportfolio weet de organisatie ieder complex project tot een goed einde te brengen.


Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • · Afgeronde technische HBO/MBO opleiding. Bij voorkeur in de richting van elektro-, energie- of besturingstechniek; · Brede interesse in de techniek i.v.m. uiteenlopende projecten en toepassingen; · Kennis van SCADA & HMI systemen; · Kennis van netwerken, veldbussen en databases; · Kennis AutoCAD of EPlan; · Woonachtig in regio West-Brabant of net over de grens in België.

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij deze of één van onze andere opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

De werkzaamheden bestaan uit een 3tal functionaliteitgroepen.

1. Service en onderhoud aan elektrotechnische componenten; Deze meetcomponenten dienen jaarlijks te worden geïnspecteerd. Met name in operatiekamers, intensive cares van ziekenhuizen is dit het geval (alle NEN1010 groep 2 ruimten). Dit omvat inspecties en daarnaast het acuut verhelpen van geconstateerde storingen. Dit werk gebeurd in teams van 2 mensen.

2. Bouw van tableausystemen; Deze tableautechniek bouw en montage bestaat uit het opbouwen en aansluiten van de montageplaten, het aansluiten van de tableaufront systemen, PLC systemen voorzien van programmatie en parametrage, SCADA systemen voorzien van programmatuur en parametrage, testen, FAT’s, SAT’s, het parametreren van pc systemen, enz… 

3. In bedrijf stelling van elektrotechnische systemen, met name in ziekenhuizen, maar ook in Marine&Offshore, energiecentrales, petrochemie, spoorwegen, defensie, elektrische voertuigen en laadsystemen. Dit betreft het correct instellen van de componenten op het gebied van meettechniek, maar ook op het gebied van communicatietechniek tussen de componenten. Met de klanten wordt samen bepaald hoe de meldteksten gepresenteerd worden. Regelmatig worden we door klanten gevraagd om op locatie complete elektrotechnische kasten te renoveren. 

Alle bovenstaande werkzaamheden kunnen onderdeel zijn van het takenpakket. Het bedrijf onderzoekt altijd samen met werknemers waar de krachten en interesses liggen van mensen.

Alleen als men overtuigd is van het eigen kunnen, en zich prettig voelt bij het uitvoeren van bepaalde taken, worden mensen op die taken ingezet.

Het bovenstaande pakket wordt uitgevoerd door een team van 4 technici (in de directe toekomst 5 technici), er ontstaat altijd een verdeling van de competenties over het team.

Iedere werknemer krijgt de kans zich te ontwikkelen, hetzij intern, maar ook extern via opleidingen.

Mogelijkheden tot eigen ontplooiing zijn er op het gebied van;

• de retrofit van installaties, 

• het schrijven van PLC programmatuur, 

• het schrijven van SCADA programmatuur, 

• het samenstellen van compacte pc systemen en images

• eigen inbreng?

bespreek het met

Arjan Helpt je graag verder!
Arjan van der Sluis
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
CV is succesvol toegevoegd
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Service Engineer Elektrische systemen

High tech Operator (5 shifts)

Machinebouw en Constructie Junior Noord-Brabant

Automated Test Engineer(Diagnostics)

Machinebouw en Constructie Junior Noord-Brabant

Test Automation Application Developer

Machinebouw en Constructie Junior Noord-Brabant

Software Engineer C++ / QT5 / CUDA

Machinebouw en Constructie Junior Noord-Brabant
Terug naar overzicht