NL
NL

Recruitment Consultant

Overig Junior Noord-Brabant

Het team van Trinamics blijft groeien. Voor onze kantoren in Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen zijn we dan ook op zoek naar nieuw recruitment talent! We vertellen je graag hoe een willekeurige werkdag er bij Trinamics uit ziet:

Maandagochtend, je pakt een bakje koffie of thee en kletst nog wat met een collega over hoe je weekend was. Eenmaal op je plek start je je laptop op en werk je je mailbox bij. In je agenda zie je dat je om half 10 weekoverleg hebt met je collega’s. Daar bespreek je jouw kandidaten en welke vacatures je momenteel hebt uitstaan.

Na dit werkoverleg ga je lekker aan de slag en bereid je je voor op het sollicitatiegesprek dat je zo meteen met een interessante kandidaat hebt. Voor een nieuwe opdrachtgever die je zelf hebt benaderd, mag je namelijk twee interessante profielen werven, let’s go!

Omringd door gezellige en gemotiveerde collega’s die elke dag alle kansen aangrijpen, ben jij de maandag goed begonnen. Blue Monday? Dat kennen wij bij Trinamics niet. Een flauwe grap hier en daar en midden op de dag spelen we graag een potje darts of wandelen we een rondje in de buurt. 

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

 • Een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau.
 • Je hebt een goed gevoel voor commercie en handelt daar naar.
 • Je bent representatief, sociaal vaardig en beschikt over een flexibele werkinstelling.
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must.
 • Kennis van arbeidsrecht (bij voorkeur NBBU / ABU) is een pré, net zoals een aantal jaar werkervaring.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat kun jij verwachten?

 • Wij geven je vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen.
 • Volop opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden naar Account Manager of Business Unit Manager.
 • Een marktconform salaris, in lijn met jouw ervaring en een interessante bonusregeling waarvan je het resultaat zelf in de hand hebt.
 • Maar liefst 30 vakantiedagen (waarvan max. 5 dagen vastgesteld) en 8% vakantiegeld.
 • Een laptop en een lease auto regelen wij voor je en wij betalen je pensioenvoorziening.
 • Jaarlijks diverse teamuitjes, zoals een weekendje weg, voetbaltoernooien, etentjes en een kerstborrel en natuurlijk elke week een vrijmibo.

Meer informatie

Wat deze functie dan zo veelzijdig maakt? Dat vertellen we je graag. Jij bent het visitekaartje van Trinamics, voor zowel kandidaten als klanten. Je bent altijd op zoek naar nieuw technisch talent dat je kunt verbinden aan onze opdrachtgevers. Je helpt dus niet alleen kandidaten aan hun droombaan, maar helpt zo ook onze opdrachtgevers vooruit. Binnen je functie krijg je veel vrijheid en we geven je alle ruimte om te werken aan jouw eigen business.

Een commerciële uitdaging, daar ben jij naar op zoek. Je gaat doelgericht te werk en beschikt over een winnaarsmentaliteit. Toch is voor jou persoonlijk te werk gaan een belangrijk aspect. Je legt graag de verbinding tussen technisch talent en opdrachtgevers en je weet precies wanneer en hoe je jouw goede adviesvaardigheden in moet zetten om tot het beste resultaat te komen.

Je krijgt er energie van om grote en middelgrote MKB bedrijven aan je te binden, opdrachten te verwerven en juist net die onvindbare technici te vinden die zij zoeken. Je weet dat elke stap in het wervingsproces belangrijk is en zet je kennis en kunde in om invloed uit te oefenen en zaken voor elkaar te krijgen. Je bent creatief en doortastend in het werven van technici en weet exact waar zij de volgende stap in hun carrière kunnen zetten. 

bespreek het met

Anton Helpt je graag verder!
Anton Hooijmans
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
CV is succesvol toegevoegd
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Recruitment Consultant

Troubleshooting/Technical Support Engineer with experience on Machines or Devices, day shift

Overig Junior Noord-Brabant

Software Test Engineer (Fiber Connectivity / Network)

Overig Junior Noord-Brabant

Senior Software Engineer - Python/Linux

Overig Junior Noord-Brabant

High Level C++ Software Engineer Self Driving Vehicles

Overig Junior Noord-Brabant

Monteur Elektronische Besturingstechniek

Overig Junior Noord-Brabant

Service Engineer Elektrotechniek

Overig Junior Noord-Brabant
Terug naar overzicht