Project Engineer

Medior Noord-Brabant Maritiem

Deze organisatie ontwerpt en maakt systemen voor voornamelijk de maritieme en olie & gasindustrie. Hun systemen worden wereldwijd afgezet en zijn voornamelijk specials. Na verkoop wordt de opdracht overgedragen aan de projectleiding en door de grote vraag is de druk op de afdeling toegenomen. Het betreft een kleine organisatie met een goed kwalitatief eigen product wat steeds bekender wordt in de markt. Omdat het een projectorganisatie betreft is het vaak rennen en stilstaan, alhoewel het vaker ‘rennen’ is dan stilstaan. Door de kleinschaligheid heeft dit ook gevolgen voor de diversiteit aan activiteiten per functie. Voor iedereen geldt dat het werk afwisselend is en dat het werk vooral samen moet gebeuren. Delegeren van taken is doorgaans geen optie.

Als Project Engineer werk je aan uiteenlopende projecten. Jouw takenpakket is veelzijdig en vindt voornamelijk plaats op de standplaats. Je hebt klantcontact, zowel met de eindklant als met de leveranciers en stemt met de assemblage de werkzaamheden af. 


Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

 • Technische opleiding op MBO/ HBO niveau richting Werktuigbouwkunde, Autotechniek, Mechanische of Procestechniek of vergelijkbaar;
 • Bij voorkeur ervaring in de olie & gasindustrie of ervaring ATEX norm;
 • Kennis van Solidworks of een vergelijkbaar teken programma;
 • Beheersing van Engelse taal;
 • Flexibel t.a.v. werktijden en locatie i.v.m. deadlines;
 • Integer i.v.m. geheimhouding t.a.v. projecten;
 • Woonachtig binnen 40 kilometer van Moerdijk en in het bezit van eigen vervoer

Wat kun jij verwachten?

 • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies

Meer informatie

Als Project Engineer werk je documentatie uit, zowel op kwaliteitsgebied als op het gebied van ontwerp en check je of alles voldoet aan de (internationale) normen, ATEX, DNV, etc. Tevens ben je betrokken bij klantafnames, die de klant komt doen of die je zelf uitvoert bij leveranciers. Per individu zullen de daadwerkelijke activiteiten afgestemd worden. Dit kan variëren, maar is in grote lijnen overeenkomstig met de volgende werkzaamheden:

 • Selecteren van modules/ apparaten;
 • Doornemen van de (Engelstalige) specificaties van de klant;
 • Projectteam overleg. Doorgaans werken er 3 engineers aan 1 opdracht;
 • Uittekenen van het (Skid)systeem in Solidworks;Documentbeheer en checken van systeem/ ontwerp o.b.v. geldende normeringen.

Of bespreek het met

Arjan Helpt je graag verder!
Arjan van der Sluis
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Stuur je sollicitatie

Project Engineer

(Senior) Hardware Design Engineer

Medior Noord-Brabant Maritiem

Service Monteur E

Medior Noord-Brabant Maritiem

Technisch Accountmanager Binnendienst

Medior Noord-Brabant Maritiem

Lead Developer Ray Tracing

Medior Noord-Brabant Maritiem

Sr / Lead Software Engineer ( C++ / Machine- / Motion Control)

Medior Noord-Brabant Maritiem

Software Engineer C# for complex equipment

Medior Noord-Brabant Maritiem
Terug naar overzicht