NL
NL

Production Engineer

Junior Noord-Holland Machinebouw en Constructie

Afgelopen jaren is er bij onze opdrachtgever sterk geïnvesteerd in een compleet nieuwe bedrijfshal en een geheel nieuw en geautomatiseerd machinepark. Binnen de afdeling Projecten & Engineering verzorg jij als Production Engineer de technische voorbereiding van de productie voor nieuwe projecten en optimaliseer je lopende revisies door het implementeren van nieuwe technieken en werkmethoden. Hierbij verzorg jij het ontwerp en de vastlegging van de werkprocessen in werkbeschrijvingen. Ben jij iemand die snel kan schakelen en het leuk vindt om met verschillende processen bezig te zijn. Dan zijn dit bedrijf en deze functie zeker wat voor jou.

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

 • Technische opleiding (minimaal MBO4 niveau) en een HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare serieproductie omgeving;
 • Je hebt relevante werkervaring in werkvoorbereiding, gewerkt met logistieke (ERP) systemen en ervaring met het lezen van 2D en 3D tekeningen;
 • Je bent gedreven, toont initiatief, bent assertief en pakt nieuwe zaken snel en gemakkelijk op;
 • Je kunt goed samenwerken met collega's uit alle disciplines, bent klantgericht en je staat je mannetje tegenover senior technici die door jouw werkinstructies in praktijk dienen te brengen;
 • Je bent creatief in zoeken naar technische oplossingen en hebt conceptueel denkvermogen.

Wat kun jij verwachten?

 • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw expertise in te zetten binnen deze uitdagende functie? Na een periode van detachering, en bij goed functioneren, treed je bij de opdrachtgever in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies. Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Trinamics, dit kan via een E-mail naar t.van.der.linden@trinamics.nl en/of bel naar 010 - 307 27 27 en vraag naar Tom van der Linden.

Meer informatie

Het team richt zich continu op het verbeteren van de processen. Er wordt open en direct gecommuniceerd. Naast een goed geoliede samenwerking met je directe collega’s is ook de samenwerking met verschillende externe partijen belangrijk. De afdeling Engineering speelt een belangrijke rol in de voorbereiding en uitvoering van de projecten. Binnen de projecten werken de engineers verder samen met collega’s uit de andere bedrijfsonderdelen van het bedrijf (o.a. Inkoop, Productie Engineering, Kwaliteit, Instandhouding, Logistiek) in multidisciplinaire Ontwerp en Bouw Teams (OBT’s). Verder ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de productieprocessen voor de moderniseringsprojecten. In het ontwerptraject spar je met engineers over de bouwbaarheid van het productontwerp. Vervolgens bouw je in een team met collega production engineers de werkvoorbereiding en procesinrichting op voor de productiewerkzaamheden.

 • Schrijven van de elektrische en mechanische werkinstructies in overleg met productiemedewerkers en engineers;
 • Opbouwen van de productiestuklijsten in het ERP-systeem;
 • Afstemmen van de uitvoering van de werkzaamheden met de productieleider en -medewerkers; 
 • Zorgen voor de juiste inrichting van de 4M'en (Mens Machine Materiaal en Methode);
 • Zorg voor de technische ondersteuning en aansturing van de Pre Try Out en de Try Out;
 • Zijn van aanspreekpunt in de serieproductie voor alle technische vragen van productiemedewerkers; 
 • Verwerken van wijzigingen die voortkomen uit PTO (Pre Try Out) en TO (Try Out) in de werkvoorbereiding; 
 • Maken van afspraken met de productiemedewerkers en afstemmen met de werkvoorbereiding met een klankbordgroep bestaande uit productiemedewerkers, afdeling veiligheid en Engineering.

Of bespreek het met

Tom Helpt je graag verder!
Tom van der Linden
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Stuur je sollicitatie

Process / Production Engineer

Junior Noord-Holland Machinebouw en Constructie

Service Technicus met auto van de zaak Regio Amsterdam

Junior Noord-Holland Machinebouw en Constructie

Operator MBO4 - €2348 tot €3354

Junior Noord-Holland Machinebouw en Constructie
Terug naar overzicht