NL
NL

Productie technicus

Food / Pharma / Life Sciences Medior Noord-Brabant

Ben jij een expert in preventief onderhoud? Mocht dit het geval zijn dan hebben wij vanuit Trinamics de perfecte uitdaging voor jou! In de regio van Venray zijn wij namelijk voor een voedselproducent op zoek naar een ervaren productietechnicus.


Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Wat verwachten we van jou? - Minimaal een MBO4 technische opleiding bijvoorbeeld richting werktuigbouwkunde - Vooral mechanisch sterk maar ook kennis van elektro - Ervaring binnen de Food sector - Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie - Je staat stevig in je schoenen en kan duidelijk communiceren - Zelfstandig en in staat om je kennis over te dragen

Wat kun jij verwachten?

  • Wat kan je van ons verwachten? - Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers - Eerlijk advies over de mogelijkheden om jouw carrière verder te ontwikkelen - Belofte dat wij ons volledig in zullen zetten om de beste functie voor jou te vinden - Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden - Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren - Bij Trinamics kun je leuke extra's verwachten: korting op je zorgverzekering, aanbrengpremies en activiteiten. (bijvoorbeeld voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)

Meer informatie

In deze rol in dagdienst ga je samen met een gemotiveerde technische dienst er voor zorgen dat de productielijnen zo soepel mogelijk draaien. Machinebeschikbaarheid is hier key en daarnaast ga je er samen voor zorgen dat het onderhoud op een uiterst efficiënte manier wordt ingepland /verloopt.

Denk hierbij aan het uitvoeren van preventief onderhoud, onderhoudsplannen schrijven,  verbeteringen uitwerken en doorvoeren, ad hoc storingen oplossen en voorkomen, je bent ook actief bezig met de kwaliteit van de producten en de veiligheid van het hele proces. Succesvol wordt je in deze rol als je een passie hebt voor techniek en een goed probleemoplossend vermogen.

Kortom een rol met veel verantwoordelijkheden en eentje waar je echt specialist kan worden op mechanisch vlak voor deze machines. Zo kan je ook jouw kennis delen met collega’s.

bespreek het met

Maikel Helpt je graag verder!
Maikel Dijkland
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Experienced DC/OS Virtual Computing Platform Engineer

Food / Pharma / Life Sciences Medior Noord-Brabant

Junior Install Engineer (Masters/Mechatronics/Mechanics/Electronics/Physics)

Food / Pharma / Life Sciences Medior Noord-Brabant

(Senior) Hardware Design Engineer

Food / Pharma / Life Sciences Medior Noord-Brabant
Terug naar overzicht