NL
NL

Planner

Starter Noord-Brabant Installatie en Energie

Onze klant is een grote internationale fabrikant van huishoudelijke apparatuur. In hun segment zijn ze een van de marktleiders. Ze hebben wereldwijd zo’n 100.000 werknemers. Het bedrijf heeft zijn Nederlandse hoofdkantoor in Breda. Het Belgische hoofdkantoor is gevestigd in Brussel.

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de richting van logistiek of administratieJe hebt bij voorkeur al enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie in een technische omgevingJe hebt ervaring met geautomatiseerde planningssystemenEen uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Franse taalJe bent flexibel en hebt een collegiale instellingJe kunt uitstekend organiseren, kan oplossend gericht werken en je communicatieve vaardigheden zijn goed

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw (technische) expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

Als Planner ben je verantwoordelijk voor het inplannen van alle service monteurs in heel Nederland en België. Zodoende is het spreken van zowel de Nederlandse als Franse taal belangrijk. 

Het is voor jou een uitdaging om alle reparatieklussen van de monteurs zo efficiënt en effectief mogelijk in te plannen. Jouw planning wordt vervolgens automatisch gecommuniceerd naar de klanten. Van groot belang is het om te puzzelen en zoveel mogelijk monteurs in te zetten en zorgen dat er geen problemen of fricties in de planning ontstaan. Je staat dan ook dagelijks in contact met de monteurs die werkzaam zijn in de buitendienst.

De functie kan zowel in Breda als in Brussel vervuld worden en je legt verantwoording af aan de Supervisor Backdesk.

Of bespreek het met

Remco Helpt je graag verder!
Remco Terwint
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Stuur je sollicitatie

Functioneel Applicatie Beheerder

Starter Noord-Brabant Installatie en Energie

Java Software Design Engineer

Starter Noord-Brabant Installatie en Energie

Electrical and/or Mechanical Design Engineer

Starter Noord-Brabant Installatie en Energie
Terug naar overzicht