NL
NL

Onderhoudsmonteur

Automotive Junior Noord-Brabant

Op zoek naar een leuke, uitdagende functie als onderhoudsmonteur in de regio Eindhoven? Heb jij affiniteit met de automotive sector en vind je het leuk om hierin stappen te zetten? Lees dan verder!

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding werktuigbouwkunde (niveau 4) met een MBO+ werk- en denkniveau
  • Hebt ervaring als storingsmonteur van W-installaties (hydrauliek en pneumatiek).
  • Je bent analytisch en kunt zelfstandig werken.
  • Je bent tevens bereid tot het volgen van de benodigde specialistische opleidingen en hebt voldoende kennis van de Engelse taal.

Wat kun jij verwachten?

  • Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers
  • Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.
  • Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren
  • Bij Trinamics kun je Leuke extra's: korting op je zorgverzekering en aanbrengpremies, activiteiten (bijvoorbeeld voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)

Meer informatie

Ben jij goed in het verzamelen van informatie over de achtergrond en oorzaken van problemen aan machines? En kan jij vervolgens verbanden leggen tussen de verzamelde gegevens? Dan is de vacature voor onderhoudsmonteur regio Eindhoven iets voor jou!

In deze afwisselende functie binnen de sector Operations houd je je bezig met het lokaliseren en verhelpen van storingen aan C.N.C. gestuurde en conventionele installaties. Je doet dit op zowel op mechanisch, hydraulisch als op pneumatisch gebied. 

Maar dat is niet alles! Ook stel je preventieve onderhoudswerkzaamheden vast en beoordeel je deze. Uiteraard voer je deze werkzaamheden vervolgens ook uit. Tevens houd je je bezig met het uitvoeren van instel-, afstel en uitlijningswerkzaamheden, inclusief het kalibreren van machines en installaties.

Om te zorgen dat je baan lekker afwisselend blijft, krijg je als onderhoudsmonteur de kans om huidige en nieuwe medewerkers te trainen, instrueren en begeleiden. Zoek je nog meer verantwoordelijkheid? Dan ben je bij de functie van onderhoudsmonteur in regio Eindhoven aan het juiste adres. Je wordt namelijk ook als projectleider ingezet. Hierbij komt jouw verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid goed van pas. Ook denk je samen met de Technische Dienst en verschillende Production Engineers na over de revisie, modificatie, preventie en afname van nieuwe en gebruikte installaties. Met jouw kennis en overtuigingskracht weet jij de juiste adviezen uit te brengen. Het monteren en demonteren van onderdelen aan bovengenoemde machines is voor jou niets nieuws. Zo nodig maak je de onderdelen pasklaar of laat je ze aanpassen/vervaardigen.

Als onderhoudsmonteur weet jij als geen ander dat alle productiemodellen de noodzakelijke inspectie nodig hebben. De inspectie en beoordeling van alle modellen binnen het gehele productiebedrijf ligt in jouw handen! Daarbij doe je uiteraard een passend voorstel en voer je daarbij, zo nodig, kleine wijzigingen uit.

Tot slot is het van belang dat je een dagelijkse rapportage opstelt over de uitgevoerde werkzaamheden. Maar voor jou is dat een logische vervolgstap om de werkzaamheden af te ronden.


bespreek het met

Manouk Helpt je graag verder!
Manouk Beekwilder
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
CV is succesvol toegevoegd
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Onderhoudsmonteur

Prototype Engineer High-Tech

Automotive Junior Noord-Brabant

Software Engineer (Python and C++)

Automotive Junior Noord-Brabant

FPGA firmware / PCBA Designer

Automotive Junior Noord-Brabant

Equipment Engineer in Machine Software

Automotive Junior Noord-Brabant

Monteur Industriële Automatisering

Automotive Junior Noord-Brabant

Experienced Embedded System Software Engineer With C++14 Or Higher

Automotive Junior Noord-Brabant
Terug naar overzicht