NL
NL

Onderhoudsmonteur binnen een productieomgeving

Machinebouw en Constructie Junior

De opdrachtgever is een productiebedrijf en actief in de food processing industrie. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland waar in totaal ruim 300 medewerkers werkzaam zijn. Je zult zelf werkzaam zijn in de regio Breda.

 

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde MTS/MBO-opleiding richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of vergelijkbaar (niveau 3 of 4)Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functieAffiniteit met meet- en regeltechniek en het werken binnen de industrieJe beschikt over een goede fysieke gezondheid en je bent stressbestendigUitstekende kennis van de Nederlandse taalWoonachtig in de regio BredaJe hebt kennis van SAP R/3 of een vergelijkbaar ERP systeeHet lopen van consignatiediensten is onderdeel van de functie.

Meer informatie

  • Als Monteur houd je je voornamelijk bezig met het onderhoud van elektrotechnische en industriële installaties. Het is een groot bedrijf waardoor geen dag hetzelfde zal zijn. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het verhelpen van storingen in (delen van) installaties aan de hand van ontvangen meldingen uit productie, zodanig dat werkzaamheden veilig kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft.
  • Lokaliseren van storingen i.c. storingsoorzaken en uitvoeren van “nood” reparaties.
  • Uitvoeren van periodieke inspecties aan (delen) van utility-installaties, zodanig dat onveilige situaties tijdig worden onderkend en correctieve acties ondernomen kunnen worden.
  • Beoordelen staat van onderhoud en uitvoeren van correctief onderhoud.
  • Zorg dragen voor het in goede staat houden van het elektrische meet- en regeltechnische gedeelte van alle installaties als wel inzake van procesautomatisering (PLC-systeem) door het uitvoeren van onderhoud en reparaties.
  • Voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden ten behoeve van modificatie-, uitbreidings-, revisie- en nieuwbouwwerkzaamheden.

bespreek het met

Arjan Helpt je graag verder!
Arjan van der Sluis
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
CV is succesvol toegevoegd
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Onderhoudsmonteur binnen een productieomgeving

Electro Mechanical Engineer

Machinebouw en Constructie Junior

(junior) PLC programmeur

Machinebouw en Constructie Junior

High tech Operator (5 shifts)

Machinebouw en Constructie Junior

Technical Support Engineer for Factory and Install

Machinebouw en Constructie Junior

Service Engineer Elektrische systemen

Machinebouw en Constructie Junior
Terug naar overzicht