NL
NL

Vacature monteur machinebouw

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures monteur machinebouw in branches als Installatie en Energie en Machinebouw.

Wil jij als monteur machinebouw aan de slag? En zie jij jezelf wel werken in de technische sector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Trinamics beschikt over een groot aantal vacatures in branches die jij mogelijk interessant vindt. Deze kun je vinden in de machinebouw branche, maar bijvoorbeeld ook in de installatie- en energiebranche. Bekijk ook al onze overige branches voor een totaaloverzicht.

Vragen over onze Monteur Vacatures?

Heb je vragen over ons monteur vacature aanbod of wil je meer weten over hoe Trinamics jou gaat helpen de ideale baan te vinden? Neem dan contact met ons op!

Dit ben jij

Je bent een zelfstandige, gedreven monteur machinebouw met de juiste kennis. Zo weet jij precies welke soorten gereedschap je nodig hebt in specifieke gevallen, waardoor jij iedere machine weer aan de praat krijgt. Sleutelen is jouw favoriete bezigheid! Daarnaast kunnen je werkzaamheden ook bestaan uit onder andere het verzendklaar maken van machines, compleet met reserve onderdelen en materialen voor installatie. Dit doe je voor toonaangevende opdrachtgevers, waar jij graag voor werkt!

Jij staat centraal bij Trinamics

Om tot een optimale samenwerking te komen tussen jou en onze opdrachtgevers, zetten we jou centraal. Wij gaan op zoek naar jouw kwaliteiten als monteur machinebouw en koppelen deze aan de vacature die daar het best bij past. We leren je beter kennen en daardoor kom jij op die plek terecht waar jij je helemaal thuis voelt!

Trinamics is al ruim 15 jaar jouw partner als het gaat om talent koppelen aan opdrachtgevers. We hebben een breed netwerk in de technische sector opgebouwd, waar we trots op zijn. Door onze persoonlijke aanpak en motivatie om voor de ‘perfect match’ te gaan, wordt ons succes jouw succes. Ben jij klaar om samen met Trinamics die droombaan na te jagen?

We blijven je begeleiden

Ook na een succesverhaal blijft Trinamics je in de gaten houden. Heb je die toffe baan als monteur machinebouw te pakken? Dan staan wij nog altijd voor je klaar om je te begeleiden of te helpen met al jouw vraagstukken. Zo zorgen we voor een optimale samenwerking tussen jou en de opdrachtgever. Ook ondersteunen we je - indien je dit wenst - gedurende de stappen die je zet in je vervolgcarrière. Bekijk ook een onze algemene vacaturepagina om direct een beeld te krijgen van de vacatures die Trinamics op dit moment aanbiedt.

Hoe we dit precies doen? Daar vertelt onze missie en visie je alles over. Liever een meer gedetailleerd verhaal? Onze pagina voor technische professionals gaat voor je de diepte in.

Bekijk onze monteur machinebouw vacatures

Machinebouwer/Assemblage Monteur

Trinamics Nijmegen is op zoek naar een machinebouwer voor een afwisselende functie met veel vrijheid en zelfstandigheid. Je gaat afzonderlijke onderdelen assembleren, of je plaatst en installeert z...

Meewerkend Voorman Buitendienst

Onze klant is een staal- en constructiebedrijf dat zich bezighoudt met het reviseren, bouwen en ontwikkelen van machines. Dit doen zij voor onder andere opdrachtgevers in de machinebouw en de offsh...

Site Supervisor

Krijg jij energie van het leider van internationale installaties met lokale teams? En ben jij niet bang om je mouwen op te stropen en zelf mee te werken? Dan ben jij de Site Supervisor die wij zoek...

Monteurs machinebouw in diverse vakgebieden

Trinamics focust zich op meerdere vakgebieden binnen de technische sector. Zo kan iedere monteur machinebouw aan de slag op een plek die daar perfect bij past. Met jouw kennis ben je op bepaalde (vak)gebieden het interessantst. En dat weten we. Daarom gaan we écht voor de plek die jou als gegoten zit en toetsen we waar jij graag terecht komt. Heb je jouw specifieke plek niet gevonden op onze website? Neem dan contact met ons op of stuur direct een open sollicitatie door.

Start als monteur machinebouw

Ben jij inmiddels nog enthousiaster geworden om aan de slag te gaan als monteur machinebouw? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Trinamics en het carrièrepad dat wij voor je in gedachten hebben? Aarzel dan niet langer en solliciteer op die baan waar jij energie van krijgt! Wij staan klaar om je op weg te helpen.

Meer informatie

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
* Verplichte velden
Verstuur bericht

Gerelateerde pagina's