NL
NL

Meewerkend Voorman E&I in de regio Rotterdam

Junior Zuid-Holland (Petro) chemie

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving Rotterdam zijn we op zoek naar een Meewerkend Voorman E&I. Ben jij iemand die energie krijgt van een afwisselende en uitdagende functie en op zoek is naar een leidinggevende functie, dan is deze baan zeker iets voor jou.

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • MBO niveau 3 elektrotechniek;Je bent een ervaren Monteur E&I, of werkt al als Meewerkend Voorman E&I;Bereidheid om aanvullende cursussen te volgen;Beheersing van de Nederlandse en (basis) Engelse taal;Je bent enthousiast en beschikt over een flinke dosis natuurlijk leiderschap.

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw expertise in te zetten binnen deze uitdagende functie? Na een periode van detachering, en bij goed functioneren, treed je bij de opdrachtgever in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.a

Meer informatie

Samen met jouw team werk je aan elektrotechnische installaties aan. Ook voeren jullie onderhouds-werkzaamheden uit. Je bent de schakel tussen de werkvloer en de Supervisor of klant. Daarmee bespreek je werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd en de planning. Je verdeelt de werkzaamheden binnen je team en houdt hier zicht op. Zijn de werkzaamheden volgens de afgesproken procedures uitgevoerd? Houdt jouw team zich aan de geldende normen en veiligheidseisen? Dit zijn vragen die je jezelf continue stelt. Als het nodig is stuur je bij, zodat de klus op tijd wordt afgerond. Eventuele problemen zie je al van ver aankomen. Samen met jouw team los je deze op. Kortom: jij weet elke klus te klaren.

Of bespreek het met

Tom Helpt je graag verder!
Tom van der Linden
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Stuur je sollicitatie

Meewerkend Voorman E&I in de regio Rotterdam

Research Engineer (Human Motion/ Simulation)

Junior Zuid-Holland (Petro) chemie

Werkvoorbereider SAP

Junior Zuid-Holland (Petro) chemie

System Engineer Machinebouw

Junior Zuid-Holland (Petro) chemie

Computer Vision Software Engineer C# / C++ - Delft

Junior Zuid-Holland (Petro) chemie

Monteur draaier en constructiebank medewerker

Junior Zuid-Holland (Petro) chemie
Terug naar overzicht